Anahtar Kelimeler:

Öğrencilere Ödül Verildi

Öğrencilere Ödül Verildi

Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Okulu Ar-Ge birimince düzenlenen geleneksel 3. `Ders Masalları` yazma yarışmasında dereceye giren okul, öğretmen ve öğrencileri kültür merkezinde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Program Yapıldı

Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi`nce öğrencilerin derslere bakış açılarını değiştirmek, bilgiyi kazanma, kullanma ve ifade etme yeteneklerinin geliştirilmesi ve yazma becerilerini fark etmelerine yardımcı olmak amacıyla 10 Mart-13 Mayıs tarihleri arasında ilköğretim okulları arası masal yazma yazma yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan eserlerde ilköğretim dersleri içeriklerini ifade eden kavramların, terimlerin kişileştirildiği, bilginin olay içerisinde verildiği masallar yer aldı. Üç ayrı kategoride yapılan yarışmada birinci olan öğrencilere altın, ikinci olan öğrencilere MP4 çalar, üçüncü olan öğrencilere ise MP3 çalar hediye edildi.

Sergi Ve Ödül Töreni

Sergi ve ödül törenine katılan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezince hazırlanan projenin örnek olduğunu belirterek çağrıda bulundu. Güner, "Sadece Milli Eğitim Müdürlüğü yada okullar değil bütün kurumlar kendi personelini ölçsün, değerlendirsin ve ilimizin saygıdeğer protokolü, esnafı, halkı ile beraber başarılı personelini ödüllendirsin" dedi. Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Okulu Müdürü Bekir Demirdöğen ise amaçlarının, çocukların duygularını bu tür etkinliklerle ifade etmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Vali Hakan Yusuf Güner ve protokol üyeleri başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false