Anahtar Kelimeler:

Yaz Tatiline Girdiler

Yaz Tatiline Girdiler

Kırıkkale`de 55bin 588 öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi. İlde Yavuz Selim İlköğretim okulunda düzenlenen törene katılan Vali yardımcıları Yusuf Ziya Karacaev ve Mustafa Yılmaz, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne Töreni Yapıldı

Yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale`de de okullar yaz tatiline girdi. 55 bin 588 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Kırıkkale öğretmenler ve öğrenciler 3 aylık yaz tatiline girdi. 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı`nın sona ermesi nedeniyle Yavuz Selim İlköğretim Okulu`nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Vali yardımcıları Yusuf Ziya Karacaev ve Mustafa Yılmaz, okula gelişlerinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Gösteriler Yapıldı

Okulun birinci sınıfında eğitim gören öğrenciler bir üst sınıfa geçmenin ve karne almanın heyecanı yaşadı. Törende heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, sevinçle öğretmenlerinden ilk karnelerini aldı. Öğrencilerden oluşan halk oyunları halay ekibinin bir gösteri sunduğu törende Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri de müzik dinletisi sundu.

Öğrencilere Tavsiye

Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, törende yaptığı konuşmada, Kırıkkale’de ilk ve ortaöğretimde okuyan 56 bin, Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan yaklaşık 20 bine yakın öğrencinin tatile başladığını söyledi. Başarılı olan öğrencileri kutlayan Karacaev, karnelerinde başarısız notu bulunanların üzülmemesini istedi. Karacaev, bu öğrencilerin de zayıf derslerin üstesinden geleceğine ve daha yüksek başarı göstererek iyi notlar alacağına inandığını sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı