Anahtar Kelimeler:

Araç Parkı Genişledi

Araç Parkı Genişledi

Kırıkkale`nin Hacılar Belediyesi tarafından Devlet Malzeme Ofisi`nden satın alınan 2011 model iş makinesi, otobüs, kamyon ve itfaiye aracı törenle hizmete girdi.

Tören Yapıldı

Törene Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile belediye çalışanları ve belde halkı katıldı. Törende konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, belediyelerin hizmet yapabilmeleri için iş makinesi ve benzeri araç yönünden rahat olmaları gerektiğini söyledi.

Örnek Teşkil Ediyor

Güner, Hacılar Belediyesi`nin de araç parkına dahil ettiği bu iş makineleri ve araçlarla daha rahat hizmet edeceğine inandığını kaydetti. İş makineleri ve araçların toplam maliyetinin 1 milyon 300 bin 083 lira olduğunu bildiren Güner, yapılan bu hizmetin takdire şayan bir davranış olduğunu ve örnek teşkil ettiğini belirtti.

Vali Tebrik Etti

Vali Güner ``Yeni araçların belde halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Hacılar Belediye Başkanı Hacı İbrahim Gündoğdu’nda özverili çalışmasını kutlamak gerekir. Hizmetlerinden dolayı kendisini tebrik ediyorum.`` dedi.

İşler Hafifleyecek

Belediyeyi tasarruflu bir tutumla yönetip halkın isteklerine cevap vermeye çalıştığını bildiren Hacılar Belediye Başkanı Hacı İbrahim Gündoğdu ise, borçlu olarak devraldıkları belediyenin şu anda önemli bir borcunun kalmadığını açıkladı. Gündoğdu, beldeye ye yapılacak hizmetler konusunda yeni alınan araç ve iş makinelerinin işlerini hafifleteceğini kaydetti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli