Anahtar Kelimeler:

Yaz Spor Okulunda Tatil Keyifli...

Yaz Spor Okulunda Tatil Keyifli...

Yaz spor okulları yaz mevsiminin vazgeçilmezdir. İlimizde faaliyet gösteren Ana kucağı spor kulübü bu sezondaki çalışmalarını anlatan basın açıklaması yaptı.

Açıklamada spor dalları hakkında açıklama yer alırken verilen kaliteden bahsedildi. Açıklamada aktivitelerden bahsedilirken, Yaz spor okulu eğitimi boyunca çocukların her gün ikişer saat yüzme olmak kaydıyla tenis, basketbol, futbol, badminton, bocce, modern dans, step-Aerobik, Sucim, Su oyunları, Masa tenisi, Jimnastik, Yoga, Ebru sanatı, Satranç ve ahşap boyama eğitimlerini aldıkları belirtildi. 7 yaş ve üzerindeki yaş gruplarına bu eğitimleri tam anlamıyla tamamlayacaklarını ve kurumdan ayrılırken aktivitelerin tamamen öğrenileceği garantisinin teminatı da verildi.

Konuyla ilgli Anakucağıspor kulübü başkan yardımcısı Rabia Özdemir yaptığı açıklamada su sözlere yer verdi.

2006 yılında kurumumuzun hazırlıkları yapılırken her birim ve özellikle ayrıntılı bir şekilde düşünüldü. Havuz için kurulan sistem inanılmaz donanımlıdır. 6 yıldır kurduğumuz sistem hiç aksamadan devam ediyor. Her yıl yaz spor okulumuza yeni spor dalları ekliyoruz bu sporların yanı sıra eğlenceli sanatlar ve aktiviteler ile çocuklarımıza harika bir tatil geçirme imkanı sunuyoruz. Eğlenirken öğreten, TATİL FORMATI İÇİNDE, ÇOCUKLARA olumlu yönde enerji veren bu spor okulu TAKLİT EDİLEN BİR OKUL durumunda olmakla da gurur duyuyor.

Ailelerin bizi tercih etmelerindeki en büyük sebep tecrübemizdir. Kurum sahibinin anne olmasının da avantajı var elbette.Daha sonra disiplinli çalışma sistemimiz,8 yıllık kreş  eğitim tecrübesi yanında 6 yıllık anaokulu tecrübemiz ve  titizlikle kurulan eğitim kadromuzdan dolayı tercih sebebiyiz.Eğitim sistemimizin tamamen kalıplaştığı ve memnuniyetin üst seviyelerde olduğu bu sebeple de ailelerin özellikle güven içinde çocuklarını gönderdiği bir kurum olmaktan da gurur ve memnuniyet duymaktayız.

Ailelerimizin yaz spor okullarını tercih etmelerindeki öncelikli sebep elbette spor dallarına çocukların ilgi duymasını sağlamak. Bu amacın hemen akabinde sorulan en sık soru çocukların arkadaşlık ilişkileri.işte okulumuz spor eğitiminin dışında en güzel arkadaşlıkları ve dostlukları burada kuruyorlar.Yıl içinde yaş gurupları sinema gibi bir çok sosyal aktivitelere katılıyorlar.Hatta bizde okul olarak yarıyıl tatilinde kurumumuzda aktiviteler yapıyoruz.Karne heyecanını bile birlikte kutlayan guruplarımız oldu.Dönem sonlarında çocuklarımız birbirinden ayrılırken duygulu anlar yaşıyorlar.En kaliteli en güzel arkadaşlıkları okulumuzda hep birlikte yaşıyoruz.

Havuzda üç bayan yüzme antrenörü bulunmakta ve her bir çocuğumuzla eğitim programlarını birebir vermektedir. Diğer aktivitelerimizin spor eğitmenleri de çalıştırıcı ve hakemlerden oluşmakta. Kurumuzda her yaş gurubunun ayrı olması, dolayısıyla da bu yaş guruplarının yanında çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlarla birlikte program dâhilinde eğlenmek üzere iki tane anaokulu ve çocuk gelimi mezunu öğretmenlerimiz bulunmakta. eğitim kadromuzun yanı sıra iki adet aşçı bir güvenlik, bir koordinatörün görev alacağı kurumuzda Kulüp başkanımız ve bende eğitim alanı içinde koordine etmek üzere görev alacağız.

Spor etkinliklerimizin her birini kesinlikle kendi tesisimizde vermekteyiz. Ailelerden Emanet olarak aldığımız çocukları gün boyu aralıksız taşıma sistemiyle eğitim vermenin yanlışlığı üzerinde sürekli durmaktayım. Spor efor sarf ettiren bir daldır. Çocukları havuz için bir kuruma tenis için başka bir kuruma götürme yanlısı hiç olmadık.Bu yüzden kurumumuzu 2006 yılında kurarken her şey çocuklar için düşünüldü ve ona göre dizayn edildi.

Her dönem sonunda her spor dalının öğretmenleri her bir çocuğumuz için ayrı ayrı bilgilendirme formu vereceklerdir. Bu sayede aileler çocuklarının hangi spor dalına eğilimli olduğunu ve hangi dallarda başarısının geliştirilmesi gerektiğini bileceklerdir.Bu form dışında dönem sonunda spor eğitmenlerimizle de görüşme imkanı bulacaklardır.

Servisimiz mevcut. Rehber öğretmenlerimiz eşliğinde çocuklarımız servis ile evden alınıp eve bırakılacaklardır.Çocuklarımızın ailesi dışında hiçbir kimseye çocuğumuzun yaş grubu ne olursa olsun teslim edilmeyecektir.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli