Anahtar Kelimeler:

Parayı Bulup Teslim Ettiler

Parayı Bulup Teslim Ettiler

Kırıkkale`de, 43 yaşındaki Neclas Aslan`ın içinde 1350 TL bulunan cüzdanı, vatandaşlarca bulunup Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan`a teslim edildi.

Cüzdanını Kaybetmiş

Kırıkkale`de, 43 yaşındaki Neclas Aslan`ın içinde 1350 TL bulunan cüzdanı, vatandaşlarca bulunup Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan`a teslim edildi. Güven de cüzdanı ulaştığı Aslan`a teslim etti. Necla Aslan, "Bu paraya çok ihtiyacımız vardı. Kaybedince şoke oldum. Cüzdanımı bulup bana teslim ettiler. Demek ki hala iyi insanlar varmış" dedi.  Samsun`da oturan ve bir hafta sonra oğluna düğün yapacak olan Necla Aslan, Kırıkkale`deki yakınlarını düğünü davet etmek için bu kentte geldi.

Ceylan’a Teslim Edildi

Aslan, Osmangazi Mahallesi`nde bindiği dolmuşta, içinde 1350 TL olan cüzdanını düşürdü. Akrabalarına geldiğinde cüzdanını düşürdüğünü farkeden Aslan, dolmuş durağına giderek durumu anlattı. Aslan`ın cüzdanını bulan vatandaşlar içindeki parayla birlikte durakta şoförlere teslim etti. Şoförler de cüzdanı Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Gündüz`e götürdü. Necla Aslan`ın durağa giderek durumunu anlatması üzerine cüzdanın bulunduğu kendisine söylendi. Necla Aslan, daha sonra Minibüsçüler Odası Başkanlığı`na giderek cüzdanını başkan Güven Gündüz`den aldı.

Hepsine Teşekkür Etti

Oğlunun düğünü için hazırlık yaptığını kaydeden Necla Aslan, "Tam da düğün arifesinde böyle bir olay yaşadım. Bu paraya çok ihtiyacımız vardı. Kaybedince şoke oldum. Ancak bu zamanda bu kadar dürüst insanların olması çok az bulunur bişey. Cüzdanımı bana teslim ettiler, hepsine teşekkür ediyorum. Demek ki hala iyi insanlar varmış. Allah hepsinden razı olsun" dedi. Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, cüzdan ve paranın minibüs şoförleri tarafından kendisine getirildiğini belirterek, "Biz de sahibini arıyorduk. Durumu polise bildirdik. Şoför arkadaşlarımla böyle bir örnek davranış gösterdikleri için gurur duyuyorum" diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli