Anahtar Kelimeler:

Belediye Sponsor Oldu

Belediye Sponsor Oldu

Kırıkkale Belediyesi'nin sponsorluğunda yaz spor okulundaki miniklere spor malzemesi dağıtıldı.

Tören Yapıldı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale`de yapılan her türlü sportif faaliyeti desteklediklerini söyledi. Güner, Başpınar Stadyumu`nda, Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, yaz spor okullarındaki 700 öğrenciye malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, spora her zaman destek verdiklerini belirtti. Güner, Kırıkkale`nin sportif faaliyetlerinin ve spora yönelik gerçekleştirdiği projelerin kendi bölgelerinde hedeflenen noktada olduğunu ifade ederek, ``Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi, Kırıkkale`de de spor seviliyor. Özellikle futbol Kırıkkale`nin sevdiği bir spor dalıdır ve bu konuda çocuklarımıza destek oluyoruz. Kırıkkale`de yapılan her türlü sportif faaliyeti destekliyoruz`` dedi.

Güner’den Açıklama

Gençlerin ve çocukların her zaman sportif faaliyetlerde bulunmaları gerektiğini dile getiren Güner, şöyle devam etti: ``Çocuklarımız ve gençlerimiz her zaman sportif faaliyetlerde bulunmalıdır. Özellikle okulların tatilde olduğu bu dönemde yaz spor okullarının faaliyetleri de artıyor. Kırıkkale`de iyi ve kaliteli yaz spor okulları var. Velilerden isteğim, çocuklarını yaz spor okullarına göndersin. Faydalı işlerle uğraşan çocuklar ileride faydalı kişiler olur. Ben milli futbolcuların yetişeceğine inanıyorum ve bu konuda antrenörlere güveniyorum.``

Korkmaz’dan Destek

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale`nin spor merkezi haline geleceğine inandıklarını, kentin spor alanında her geçen gün geliştiğini ve bu alana idareciler olarak önem verdiklerini söyledi. Korkmaz, ``Bizler Kırıkkale`de spor faaliyetlerini her zaman destekliyoruz. Futbolcularımızın ve diğer branşlarda boy gösteren sporcularımızın başarılı olmaları için onlara sportif malzeme hediye ettik. 710 ilköğretim öğrencimizi bu hizmetlerimizle destekliyoruz. Kırıkkale yapılan bu hizmetlerin karşılığını alacak ve ileriki tarihlerde spor merkezi haline gelecek`` dedi.

Futbol Oynadılar

Sporculara formalarının ve spor malzemelerinin dağıtılmasının ardından Başpınar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu`nda incelemelerde bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, yüzme antrenörlerinden bilgiler aldı. Güner, Kırıkkale`de olimpik yüzme havuzunun bulunmasının bulunmaz bir nimet olduğunu belirtti. Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, buradaki incelemelerinin ardından Başpınar Stadı`nda futbol oynadı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli