Anahtar Kelimeler:

Vatandaşları Dinledi

Vatandaşları Dinledi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, parti binasında vatandaşlarla görüştü, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar Görüşme

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, dün Kırıkkale’ye gelerek parti binasında vatandaşlarla görüştü. Can, AK Parti il binasında halkın sorunlarıyla tek, tek ilgilendi. Ramazan Can’ın ziyaretinden oldukça memnun olan vatandaşlar sorun ve taleplerini iletme imkanı buldular. Can, “Biz Kırıkkale’den asla kopmayacağımızı söylemiştik. Burada olacağız. Milletimizin sorunlarını dinleyip, çözümü için elimizden geleni yapacağız. Şu anda yaptığımız da bulur” dedi.

İş Talepleri İletildi

Parti binasına gelen vatandaşlar, Ramazan Can ile görüşerek sıkıntılarını, sorun ve taleplerini kendisine ilettiler. Kimi vatandaşlar tayin talebi iletirken, kimileri de iş talebinde bulundu. Sağlık sorunları ile ilgili talepler de geldi. Ramazan Can, bunlar konusunda gerekli yerleri arayarak sorunun çözümü için girişimde bulundu. AK Parti’de düzenli olarak bu toplantıların yapılacağı ve vatandaşın sorun ve taleplerinin çözümü için çalışma yapılacağı bildirildi. Haber Merkezi



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false