Anahtar Kelimeler:

Talih Kuşu Gelecek

Talih Kuşu Gelecek

Milli Piyango İdaresinin 30 Ağustos tarihinde yapacağı çekiliş Karakeçili`de gerçekleştirilecek.

Karakeçili’de Olacak

Karakeçili Belediyesi ile Milli Piyango İdaresi arasında yapılan protokol ile 30 Ağustos tarihinde yapılacak çekiliş için hazırlıklar tamamlandı. Milli Piyango çekilişi Karakeçili çarşı merkezinde saat 15: 00`de başlayacak. Amorti ve büyük ikramiye çekilişi saat 18: 00`den itibaren yapılacak ve TRT`den canlı olarak yayınlanacak. Karakeçili çarşı merkezinde yapılacak çekilişe sanatçı olarak Ankaralı Ayşe, Asuman Sümer ve Berna Başel katılacak.

Bilgi Verildi

Karakeçili Belediye Başkanı Salih Avan, ilçe halkının sosyal aktivitelerini geliştirmesi amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştireceklerini, Ramazan ayının bitimi ve bayramın birinci gününde yapılacak bu organizasyonda vatandaşların gönlünce eğlenmesini amaçladıklarını söyledi.

Şenlik Hazırlığı

Avan, 2-3 Eylül tarihlerinde Karakeçili 17. Uluslararası Kültür Şenliği düzenleyeceklerini belirterek, "Bu şenliğimizde de kültürel ve sanatsal etkinlikler olacak. Karakeçili halkı 30 Ağustos ve 3 Eylül tarihleri arasında iki bayram yapacak. Düzenleyeceğimiz iki organizasyonumuza da ilçemiz ve bölgemiz halkını davet ediyoruz. Umarım gönüllerince eğlenirler" dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false