Anahtar Kelimeler: Abartılı ezgosa ceza

Abartılı ezgosa ceza!

Abartılı ezgosa ceza!

Abartılı ezgosa ceza!

Vatandaş şikayet etti!

Kırıkkale Valiliği´nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği halkla buluşma toplantılarında vatandaşların birinci şikayeti olan abartı egzoz konusuna yeni yaptırımlar geliyor. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın talimatıyla, kent genelinde abartı egzoz kullanan araç ve motosiklet sürücülerine ceza verilecek.

MİLLETİ CANINDAN BEZDİRDİ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte araçlarda ve motosikletlerde kullanılan abartı egzoz, kent genelinde bulunan mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Özellikle eski model araçlarda ses çıkartsın diye takılan ve vatandaşları rahatsız eden abartı egzozlara yeni uygulama geliyor. Kırıkkale Valiliği´nin her ay düzenlediği halkla buluşma toplantılarına damgasını vuran ve şikayetlerin başında gelen abartı egzoz konusu hakkında açıklama yapan Vali Mehmet İlker Haktçankaçmaz, kent genelinde vatandaşları rahatsız eden sürücülere cezai işlem uygulanacağını söyledi.

SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞACAK

Özellikle mahallelerde ve caddelerde çok yüksek ses çıkaran bu araçlara modifiye uygulayan işletmelerin de uyarılacağını belirtiliyor. Vali Haktankaçmaz açıklamasında, ?Bir diğer uyarım da vatandaşlarımızın rahatsız olduğu bu abartılı egzoz. Gerek motosikletlerde gerekse otomobillerde normal ses sınırlarının üzerinde ses çıkartan araçlarla da mücadelemiz devam edecek. Bu konuda da yine vatandaşlarımızı uyarıyorum, haberim yoktu, bu şekilde bir ceza olduğunu bilseydim böyle yapmazdım gibi serzenişlere müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Aşırı ses çıkaran araçların sürücülerine ceza yağacak? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false