Anahtar Kelimeler: Acımızda sevgimizde

?Acımızda bir sevgimizde...?

?Acımızda bir sevgimizde...?

?Acımızda bir sevgimizde...?

 

Meydanda açıklama yaptılar

Kırıkkale Kamu-sen İl temsilciliği tarafından Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında Afrin´de terör ile mücadele eden Mehmetçikliklerimiz için dua ve destek mitingi düzenledi. Cumhuriyet meydanındaki etkinlikte Kırıkkale Kamu sen il başkanı A.Yücel Karabacak , " Türk Milleti bugün 80 milyon tek yürek, tek bilek kahraman mehmetçikle birlikte Afrin´e yürümeye hazır´´dedi.

ASKERİMİZİN YANINDAYIZ

Cumhuriyet meydanındaki mitinge katılım oldukça yüksek olurken il başkanları, sivil toplum örgüt başkanları, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kamu sen il başkanı Yücel Karabacak yaptığı açıklamada ?Biz Türk milleti olarak, dualarımızla varlığımızla ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. Yüzyıllardan beri doğunun kaynaklarına göz diken emperyalistler hedef tahtasındaki ülkemiz , bir büyük saldırı ile daha karşı karşıyadır? dedi.

BİR VE BÜTÜNÜZ

Karabacak açıklamasının devamında ?Bütün maskelerini çıkarıp gerçek yüzleriyle gelsinler, ak koyun kara koyun belli olmuştur. Bizim mahallelerimizde Türk´e rağmen, Türk´e karşı oyun kurmaya kalkanlar bilsinler ki bizim vatanımızın sınırları masa başında cetvelle değil, cephede kanla çizilir. Dost düşman yedi düvel iyi işitsin;Biz Türkü ile Kürdü ile lazı, çerkezi, arap´ı ile bir ve bütünüz? dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı