?Adalet için mücadele kesintisiz sürecek?

?Adalet için mücadele  kesintisiz sürecek?

?Adalet için mücadele kesintisiz sürecek?

CHP´den bayram mesajı

 

CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine birçok partili katıldı. İl Başkanı Ahmet Önal, bayramlaşa töreninde birlik ve beraberlik içinde bayramı geçirdiklerini söyledi. Önal, ?Adaletin tesis edildiği, huzur ve barışın sağlandığı bir Türkiye için mücadelemiz sürecek? dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bir program gerçekleştirildi. Tüm partililer tebrik edilerek kolonya ve şeker ikram edildi. Programda bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Ahmet Önal tüm CHP´li ve Kırıkkaleli vatandaşların bayramını kutladı. Önal, CHP´nin birlik beraberlik içerisinde olduğunu vurgulayarak, ayrışmaya ve bölünmeye karşı olduklarını ve tüm halkı kucakladıklarını ifade etti.

 

EVLERE ZİYARETLER YAPILDI

Önal yaptığı açıklamada, ?Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kırıkkale´de her zaman birlik içerisinde olduk. Burada kadınlarımızla, gençlerimizle mutlu huzurlu bir bayram geçiriyoruz. Kırıkkale´de yapılan çalışmalarımız bayramdan sonra daha da hareketlenecek. Genel Başkanımız Türkiye için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Partimizin kadın kolları evlere ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın bayramını kutluyor? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli