Adam gibi siyaset yapıyoruz”

 Adam gibi siyaset yapıyoruz”

Adam gibi siyaset yapıyoruz”

Tüm ezberleri bozacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Seyit Ahmet Göçer ve Erdal Baloğlu şehir merkezinde çay ocağında seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Baloğlu seçimde MHP'nin oyları yüzde 48 arttığını ve birinci parti çıktığını söyledi. Milletvekili Seyit Ahmet Göçer'de klasik milletvekili anlayışının dışında bir milletvekili olacağını ve tüm ezberleri bozacağını söyledi.

BASINLA BİR ARAYA GELDİLER

Seçim sonuçlarının açıklanmasını ardından tüm ülkede olduğu gibi il genelinde oy oranını arttıran Milliyetçi Hareket Partisinin il yönetiminden ve on üç yıl sonra partiden Milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer'den gelecek açıklama merak ediliyordu. Sabah saatlerinde İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, parti yöneticileri ile esnaflarla kahvaltı yapan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer sorularını cevapladılar.

OYLARIMIZI ARTTIRDIK

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptığı değerlendirmede seçimlerde oylarını büyük oranda arttırdıklarını ancak hedefledikleri en az iki Milletvekilini çıkartamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Baloğlu Bir seçim sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Aynı zamanda yeni bir seçim sürecine de başlangıç yapmış bulunuyoruz. Bizde seçim bittiği gün başlar. 4 ayı aşkın bir süredir çok yoğun çalıştık. Aday olamayan diğer arkadaşlarımızla beraber il başkanlığımız ilçe başkanlığımız, kadın kollarımız iyi bir seçim çalışması yürüttüğümüzü düşünüyoruz. 2011 yılı genel seçimleri baz aldığımız zaman Kırıkkale genelinde MHP'nin oyları yüzde 48 oranında artmıştır. Merkez dahil 8 tane ilçemizde 2 tane beldemizde oylarımızı artırdık. Oylarımızı düşürdüğümüz hiçbir ilçemiz olmadı. Kırıkkale'de 1. parti olmadığımız için kendimizi başarılı saymıyoruz. Kırıkkale'de 3 tane milletvekilimiz vardı fakat bunların için MHP'nin vekili yoktu. Şuanda 1 vekilimiz var. 2011 seçimlerine göre bir başarı söz konusu” ifadesini kullandı.

VATANDAŞLA BİRLİKTEYİZ

İl Başkanı Baloğlu  iktidar partisinin seçim sürecinde bazı gerginliklere neden olduğunu buna rağmen sağduyulu bir seçim çalışması yaptıklarını ifade ederek Bizim siyasi anlayışımız alavere dalavere üstüne değil. Bundan sonra vatandaşla olup vatandaşla siyaset yapacağız. Seçildiği günden itibaren daha mazbatasını almayan gece 10'da bu gördüğünüz vatandaşlar beraber oturan bugün sabah esnaflarla beraber kahvaltı yapan sayın vekilimize sizler huzurunda teşekkür ediyorum. Her ne kadar kendi imkanlarımızla bir çalışma yürütsekte karsımızda devletin bütün imkanlarını kullanan bir partiye karşı yarıştık. Zaman zaman bizi gerdiler. Zaman zaman bizi tahrik ettiler. Ama hiçbir zaman biz bu tahriklere kapılmadık. Hiç kimse MHP üyelerini kargaşaya çekmeye kalkmasın.Biz adam gibi siyaset yapıyoruz” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE SAHİPSİZ İDİ

Milliyetçi Hareket Partisinden on üç yıl sonra Milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer daha 27 yaşında iken il başkanı olarak atandığını o günden bu yana siyasetin içinde olduğunu AKP'nin en güçlü olduğu dönemde de 7 yıl il başkanlığı yaptığını söyledi. Göçer teşkilatın en alt yapısından geldiğini seçim çalışmasına başladığı günden bu yana Kırıkkale'nin hep sahipsiz olduğunu hak ettiği hizmeti almadığını belirterek Bizler adaylıklarımız netleştikten sonra 18  arkadaşımız  il ve ilçe teşkilatımızla birlikte ciddi programlar yapıp MHP'nin Kırıkkale'de var olduğunu ve  AKP'nin 13 yıl boyunca halktan aldığı desteğinin hakkını veremediğini defalarca beyan ettik. Biz bütün ilçelerimizi köylerimize gidip vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve şunu gördük ki Kırıkkale gerçekten sahipsiz. Seçilenler almış oldukları oya aldırmayarak 3 dönemdir istenilen hizmeti verememişler. Verdikleri sözleri tutmamışlar” ifadesini kullandı.

BİRİNCİ PARTİ OLMAK MHP'NİN HAKKIYDI

Seçim çalışmasında birebir görüşmelere ve vatandaş odaklı bir çalışma yaptıkları MHP'nin hedeflerini yapacaklarını vatandaşlara anlattıkları adil bir seçim çalışması olmasa da MHP'nin birinci parti olmasının hakkı olduğunu belirten Milletvekili Göçer Biz MHP olarak ezberleri bozduk bozacağız. Seçim stratejimizi klasik seçim çalışması seklinde değil de bire bir seçim çalışması olarak yaptık. Seçim çalışmalarına çok özen gösterdik stratejik bir ekip kurduk elimizden geleni yaptık. Burada birinci parti olmak MHP'nin hakkıydı. 13 yılda bir tane çivi çaksalardı 13 tane çivi olurdu ama AKP insanları her yerde olduğu gibi Kırıkkale'de de insanları ayrıştırdı. Senden bende olarak nitelendirdi. Kamuda çalışan öğretmenlerimi okul müdürlerini AKP'nin sendikasına üye değiller diye görevden aldılar, sürgün ettiler vatandasın bu duruma artık bir dur demesi gerekiyordu ve seçimde bu iradeyi gösterdiler. Seçimlere 3 gün kala Kırıkkale PTT'si aracılığıyla ramazan yardımı altında 1800 kişiye 100 lira dağıttılar. Gece gündüz İl müdürleri ilçe müdürleri AKP üyesi gibi çalışarak seçmen iradesini engellemeye çalıştılar. Ama MHP ye gönül vermiş ülküdaşlarımız ağabeylerimiz ablalarımız ülkenin kötüye daha fazla gitmemesi için gece gündüz çalıştılar. Kırıkkale'de biz ciddi anlamda oy aldık hedefimiz 2 milletvekiliydi, ama halkın iradesi bu şekildeymiş buna da saygı duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KIRIKKALE'NİN SÖZ SAHİBİ OLACAĞIM

Milletvekili Göçer tıpkı seçim çalışmasında olduğu gibi Milletvekili olarakta hep halkın içinde olacağını ezberleri bozan bir milletvekili olacağını klasik milletvekili anlayışının dışına çıkacağını belirterek Seçim bitti ama biz hala meydanlardayız. Biz ezberleri bozacağız. Klasik milletvekili hiçbir zaman olmayacağım. Halkın derdi sıkıntısı çaresi neyse çözmeye çalışacağım. Artık Kırıkkale'nin meclisteki söz sahibi olacağım. Mecliste hiç kimseyi ayrıştırmadan Kırıkkale'nin hakkını savunacağım. Küçüklerin abisi büyüklerin dostu ve kardeşi olacağım gönül kapısını hiçbir zaman kapatmayacağım. Kırıkkale MHP için çok önemlidir. 2 dönem belediye başkanlığımız zamanında hizmetler yapıldı. Osman Durmuş zamanında bütün sağlık hizmetleri Kırıkkale'de geldi ve 186 köyün asfaltı 15 sene önce atıldı. İnşallah bundan sonrada her şey Kırıkkale için olacak. Bunun için seçim dönemi boyunca söz verdim ve verdiğim sözü tutacağım” ifadesini kullandı.



Mert
10.06.2015 19:38:35
Mhpden gelen siyasi spam smslerden bıktım.

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli