Anahtar Kelimeler: birlik beraberlik iftarı

ADD´den birlik ve beraberlik iftarı

ADD´den birlik ve beraberlik iftarı

ADD´den birlik ve beraberlik iftarı

İftarda buluştular

Atatürkçü Düşünce Derneği Kırıkkale Şubesince düzenlenen iftar yemeğine siyasiler, sendikacılar, bazı STK temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Dernek başkanı Yüksel Özbey bu tür yemek ve etkinliklerin sık sık tekrarlanacağını söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından birlik ve beraberlik iftar yemeği düzenlendi. Öğretmen Evi Salonundaki yemeğe CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin Alevi Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Güney Kayseriler Derneği Başkanı Suna Andıran ve Emekliler Deneği Başkanı Yüksel Doğan ile eski CHP Milletvekili Adayı Mustafa Demiral ve çok sayıda davetli katıldı.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan ADD Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Özbey birlik ve beraberliğin bir simgesi olan bu tür toplantı ve etkinliklerin bundan böyle sık sık tekrarlanacağını söyledi. Özbey, Sosyal Demokrat ve Atatürkçülerin özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde daha sık bir araya gelmeleri ve ülkenin gidişatıyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmesi gerektiğini bildirdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli