Anahtar Kelimeler: kütüphanede yaşayacak

Adı kütüphanede yaşayacak

Adı kütüphanede yaşayacak

Adı kütüphanede yaşayacak

Şehit Polise anlamlı vefa

Trabzon´un Maçka ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Çağdaş Tamkoç´un adı, Kırıkkale´de kütüphaneye verildi.

ADI KÜTÜPHANEYE VERİLDİ

Trabzon´un Maçka ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Çağdaş Tamkoç´un adı, Kırıkkale´de kütüphaneye verildi. Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekiplerince Sulakyurt Çok Programlı Anadolu Lisesinde hazırlanan z-kütüphane hizmete açıldı. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, açılışta yaptığı konuşmada, şehit Tamkoç´un isminin bu kütüphanede yaşayacağını söyledi.

TEŞEKKÜR EDİLDİ 
Türk milleti olarak her zaman şehitlere ve ailelerine sahip çıktıklarını belirten Çorumlu, "Polisliğin temel görevi toplumda huzur ve güven ortamını tesis etmektir. Modern polislik anlayışında da vatandaşın destek ve yardımı alınmadan polisin başarılı olamayacağı açık ve kesindir. Kütüphanemiz çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false