Anahtar Kelimeler: Afrin için yardım kampanyası

Afrin için yardım kampanyası

Afrin için yardım kampanyası

Afrin için yardım kampanyası

Kampanya başlatıldı

Kırıkkale´deki sivil toplum kuruluşları Suriye´nin Afrin ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattı.

YARDIM ÇALIŞMASI

Kırıkkale´deki sivil toplum kuruluşları Suriye´nin Afrin ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattı.   Hüseyin Kahya   Parkı´nda kurulan yardım çadırının açılışında konuşan Hayrat Vakfı İl Temsilcisi   İsmail Efe   Demirhan, Afrin için başlattıkları yardım kampanyasının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

YARDIM BİLGİSİ VERİLDİ
Demirhan, Suriye´de 7 yıldır iç savaşın sürdüğünü anımsatarak şunları kaydetti:    "Oradaki masum insanların durumları bizi yardım kampanyasını başlatmaya itti. Kırıkkale´deki   STK´lar olarak bir araya geldik ve ´nasıl bir yardım kampanyası yapabiliriz´ diye düşündük ve böyle bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında öncelikle kuru bakliyat, kıyafet ve ihtiyaç malzemelerini göndereceğiz. Yardım çadırımız 10 süre ile açık kalacak. Yardım yapacak vatandaşlarımızı yardım çadırına bekliyoruz." Yardım çadırının açılışına İl Genel Meclisi Başkanı Murat   Çaykara, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli