Anahtar Kelimeler: Afrin destek açıklaması

Afrin´e destek açıklaması

Afrin´e destek açıklaması

Afrin´e destek açıklaması

Özdemir destek açıklamasında bulundu

 

 

 

 

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, ?Sırtlanların kol gezdiği bir yere çadır kurmuş, devlet olmuş bir ecdadın emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekası için yapılan bu operasyonu destekliyoruz? dedi.

 

DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir, Zeytin Dalı Harekatı´na ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye´nin sınırlarındaki güvenlik dolayısıyla Afrin´e operasyon düzenlediğini belirtti. Operasyonda 3 askerin şehit olduğunu anımsatan Özdemir, ?Şehitlerimize Allah´tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyoruz. Sırtlanların kol gezdiği bir yere çadır kurmuş, devlet olmuş bir ecdadın emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekası için yapılan bu operasyonu Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı olarak her zaman olduğu gibi başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, hükümetimize ve siyasi partilerimize bu birlikte desteklerinden dolayı sivil toplum kuruluşu olarak teşekkür ederken, her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.

 

HEP VAR OLACAK

Güçlü Türkiye olarak etrafımızda olup bitene seyirci kalamayız. Bunun için terör örgütlerinin oralarda yuvalanması hem şimdi hem de gelecekte güvenliğimizi tehdit etmektedir. Bu Türkiye´nin uluslararası hukuktan doğan hakkıdır? ifadelerini kullandı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin işgal ve sömürü için bir operasyon yapmadığının altını çizen Özdemir, ?Amacı sınır güvenliğimizi korumak ve huzur getirmek. Ülkemizin geçmişte olduğu gibi şimdi de güvenliğimizi tehdit eden her kim olursa olsun mücadele gücü vardır, hep var olacaktır? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli