Anahtar Kelimeler: Afrin selam

Afrin´e selam var!

Afrin´e selam var!

Afrin´e selam var!

Selam gönderdiler!

 

 

Yeni zaferler için bir kez daha sefere çıkan Mehmetçik, ?Zeytin Dalı? adı altında Afrin´e hava ve kara operasyonuna başladı.

 

 

 

ZEYTİN DALI OPERASYONU

Suriye´nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK tarafından işgal edilen alanlara yönelik Cumartesi ?Zeytin Dalı? adı altında harekât başlatıldı. ÖSO´ya bağlı birliklerin, operasyon başlatmasının ardından sınırın Kilis tarafından top sesleri de duyuldu. Sınırda konuşlu Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlikler de terör örgütü PYD/PKK´nın işgal ettiği alanları top yağmuruna tuttu. Sınır bölgemizin güvenliğini sağlamak amacıyla demir kanatlı mavi gökyüzünün hâkimi savaş uçakları F-16´lar belirlenen hedefleri vurdu.

 

105´LİK FIRTINA OBÜS MERMİSİ

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin ?Zeytin Dalı? adı altında başlattığı Afrin operasyonuna Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´den de büyük destek geldi. Mehmetçiğin operasyonlarda kullandığı silahların mermilerinin üretildiği Kırıkkale Makine Kimya Mühimmat Fabrikası Mermi İşletmesi 10.5´lik (Eski Mekanik) Atölye çalışanları gece gündüz demeden Afrine lojistik destek sağlıyor. Gece vardiyasında bulunan atölye çalışanları, 105´lik ?Fırtına Obüs? mermileriyle lojistik destek sağlıyor. Çalışanlar, obüs mermileriyle yazı yazarak ?Mehmetçiğe? selam yolladılar.

 

MKEK VE ÇALIŞANLARINA TAKDİR

MKEK, hem şehrin ekonomisine katkı sağlıyor hem de vatanımız adına sergiledikleri bu örnek davranışla büyük takdir topladı. Fabrika çalışanları vatan ve millet için çalışmanın kendilerini gururlandırdığını ifade ederek ?Büyük bir şevk ve istekle Mehmetçiğimizin vatanımızı korumak için attığı silahlarda bizim ürettiğimiz mermilerin kullanılması ve hainlere fırsat verilmemesi bizleri gururlandırdı ve büyük mutluluk duyduk. İnşallah Afrin operasyonu en kısa zamanda biter ve oradan kahraman ordumuz büyük bir zaferle döner bizlerde bununla mutluluk duyarız? şeklinde konuştular.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false