Anahtar Kelimeler: Ağlatan paylaşım

Ağlatan paylaşım?!

Ağlatan paylaşım?!

Ağlatan paylaşım?!

?Sonra dersin ki?!?

Hakkari´nin Çukurca ilçesinde şehit olan 8 askerimizden biri olan Kırıkkaleli Şehit Astsubay Mekan Şahin´in sosyal medya hesabındaki paylaşımları yürekleri dağladı. Sırtını yasladığı ve Şehit olan silah arkadaşlarının fotoğraflarını paylaşan Şehit Şahin, bir özel harekâtçının evine döndüğündeki çekilen videosunu paylaşarak eşine şu sözleri yazdı, ?Sonra dersin ki neden bu kadar sigara içersin? İçerim işte??

?VATANDAN VAZGEÇMEYİZ?

Çukurca´da hainlerle girilen çatışmada Şehit olan Astsubay Mekan Şahin´in sosyal medyadaki paylaşımları yürekleri dağladı. Hainlerle mücadeledeki en büyük destekçisi olan, sırtını yasladığı silah arkadaşlarının şehit olduktan sonra resimlerini paylaşan Şehit Şahin, profil resmini ise ?Selam söyleyin eşe dosta! Her şeyden vazgeçer, Vatandan geçmeyiz?? yazılı ve asker resmi bulunan fotoğrafı paylaşmış. 

?YA ONLAR NE YAPSIN??

Vatana olan sevgisini her seferinde yaptığı paylaşımlar ile gösteren Şehit Şahin´in bir özel harekâtçının evine geldiğinde oğlunun ve eşinin kendisini nasıl karşıladığı videoyu paylaşarak eşine ?Sonra dersin ki neden bu kadar sigara içersin? İçerim işte?? demesi yürekleri dağladı. Şehidin eşi Aynur Şahin ile konuşması şu şekilde devam etti: Şehit´in eşi Aynur Şahin ?Bizde hasretle bekleyenlerdeniz.. Onlar kavuştu bezede nasip olur inşallah?? Şehit Şahin ?Seni çok özledim diyor ya? Ya özledikleri toprağın altında olanlar? onlar ne yapsın??



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli