Anahtar Kelimeler: AHİKA yollarda

AHİKA TIR´ı yollarda

AHİKA TIR´ı yollarda

AHİKA TIR´ı yollarda

Tanıtım yapılıyor

 

Nevşehir Valiliği ve Kırıkkale´nin de içinde bulunduğu Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) koordinasyonunda hazırlanan Kapadokya Mobil Tanıtım Tırı, Nevşehir´in ardından sırasıyla Adana ve Mersin´de Kapadokya´nın tanıtımı gerçekleştirdi.

 

 

  

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR

Kent protokolünün katılımıyla Nevşehir Milli İrade Caddesi´nde başlayan etkinlikler 20 Ağustos´ta Adana Uğur Mumcu Meydanı ve Mersin Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşlar tarafından ilgiliyle izlendi. Kapadokya Bölgesi´nin ülke içinde etkin tanıtımının gerçekleştirilebilmesi, tanıtım faaliyetlerinin fuar alanlarından şehir merkezlerine taşınarak daha fazla sayıda vatandaşa ulaşabilmesi amacıyla tasarlanan ?Mobil Tanıtım TIR´ı?  organizasyonlarında vatandaşlar, çömlek ustası eşliğinde çömlek yapma ve sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ile Kapadokya´nın 3 boyutlu videolarını görme şansını da yakaladı.

 

ZİYARETÇİLERLE BULUŞACAK

Organizasyonlarda, tırın yan cephesinde kurulan ekranlardan Kapadokya Tanıtım Filmlerinin (DiscoverCappadocia) gösterimi yapılırken, ayrıca gün boyunca sunucu eşliğinde Kapadokya temalı oyunlar oynandı ve dereceye girenlere balon uçuşu, konaklama, ATV safari turları vb. ödüller, organizasyona katkı sağlayan Kapadokyalı firmalar sponsorluğunda dağıtıldı. Türkiye´nin tüm bölgelerinden belirlenen 11 ilde daha ziyaretçilerle buluşacak olan Mobil Tanıtım TIR´ı etkinliklerinin bir sonraki durağı ise; Antalya Cumhuriyet Meydanı karşısı Belediye Kapalı Otopark Alanı üstü olacak.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli