Anahtar Kelimeler: Ahılı Hasandede ziyareti

Ahılı ve Hasandede ziyareti

Ahılı ve Hasandede ziyareti

Ahılı ve Hasandede ziyareti

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Merkez ilçeye bağlı Ahılı ve Hasandede köylerini ziyaret etti. Vali Sezer, Valilik Makam Toplantı Salonunda yapılan Merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları toplantısının hemen ardından Ahılı ve Hasandede köy ziyaretlerini gerçekleştirdi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Ziyaret programına Ahılı köyü ile başlayan Vali Sezer, atıl vaziyette bulunan Testicilik Atölyesi ile fırında incelemelerde bulundu. Testiciliğin ve toprak ürünleri imalatının köyde yeniden canlandırılması amacı ile gerekli çalışmalara başlanılması talimatı veren Vali Sezer, amaçlarının Kırıkkale´nin kent kimliğini, kültürel değerlerini yeniden hayata geçirerek, ön plana çıkartmak olduğunu söyledi.

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Köyde bulunan park ve piknik alanında bir süre gezinti yaparak incelemelerde bulunan Vali Sezer, parkta oynayan çocuklara hediyeler verdi.Ahılı köyü ziyareti kapsamında son olarak Ahılı Gölet´ine gelen Vali Sezer, Gölette incelemelerde bulunarak, Gölet çevresinde yapılacak düzenlemeler ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.Daha sonra Hasandede köyüne geçen Vali Sezer, Köy muhtarlığını ziyaret ederek köyün sorun ve taleplerini dinledi. Hasandede Türbesini ziyaretinin ardından, atıl vaziyette bulunan Antik Tiyatro´da incelemelerde bulundu.

BÜROKRATLAR DA KATILDI

Kısık mevkiinde bulunan park ve piknik alanında da incelemelerde bulunan Vali Sezer, parkta gerekli düzenlemelerin yapılarak yeniden vatandaşların hizmetine sunulması talimatı verdi. Köy ziyaretlerinde Vali Sezer´e; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş,İl  Jandarma Komutanı J.Alb.İbrahim Ayhan Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Aydın Demiröz, DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ile Orman ve Su İşleri Şube Müdürü  Neslihan Akdemir eşlik etti.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli