Anahtar Kelimeler: Ahılı destek

Ahılı´dan MHP´ye tam destek

Ahılı´dan MHP´ye tam destek

Ahılı´dan MHP´ye tam destek

Büyük ilgi gördüler

MHP´liler Ahılıların daveti üzerine yoğun katılım ile gerçekleşen mini miting düzenledi. Mitingde konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?Ahılı´yı ve Ahılıları sahipsiz bırakanlara, hakkını yiyenlere gereken cevabı vereceğinizden şüphem yok? dedi.

ASLA UNUTULMAYACAKLAR

Ahılı köy meydanında düzenlenen mini mitinge Ahılı halkı yoğun ilgi gösterdi. MHP´den aday adayı olan İdris Aykul´un organizasyonda büyük katkısının olduğu mitinge MHP´liler de tam kadro katıldı. Köy meydanı üç hilalli bayraklarla donatılırken, MHP´lilerin köye girişinde büyük coşku yaşandı. Mitingin açılış konuşmasını yapan İdris Aykul, Ahılılardan MHP´ye destek isteyerek, ?Kırıkkale´mize en yakın köy olan Ahılı, bugün anlamlı ve önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bugün burada bulanan siyasilerimiz ve iş adamlarımız bu heyecanı asla unutamayacaklar ve Ahılı köyümüzün kendilerinde müstesna bir yerinin olduğunu her zaman hatırlayacaklardır?  şeklinde konuştu. 

BAYRAĞINIZA SAHİP ÇIKIN

Aykul konuşmasının devamında şunları söyledi: ?Ahılı´mızın kasaba ve köy dönemlerinde hizmeti geçmiş köylülere, milletvekillerine, belediye başkanlarına, muhtarlara ve sendikacılara teşekkürü bir borç bilirim. Milliyetçi Hareket Partisi´nin, vatanımıza, bayrağımıza ve dinimize olan sevgisi hiçbir kuşkuya yer bırakmayacak şekilde nettir. Ülkemizde oynanmak istenen oyunlara, yalan ve yanlış hareketlere, bilerek veya bilmeyerek gaflet ve hıyanet içince bulunan siyasilere ve yöneticilere, benim memleketim Ahılı´nın gerekli olan karşılığı vereceğini, vatanına ve bayrağına sahip çıkacağına güvencim tamdır.?

PARÇALAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Aykul´un ardından kürsüye gelen bir diğer Ahılılı tanınan sima Şevki Köksal ise 1 Kasım seçimlerinde ısrarla MHP´ye destek verilmesinin ülke ve Kırıkkale geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Köksal, ?Çünkü bizim gidecek başka bir ülkemiz, başka bir vatanımız yok. Bizim sığınacağım başka bir yer yok. Ülkemize, toprağımıza ve milletimize sahip çıkalım. Şahıslar önemli değil, makamlar gelip geçiyor. Önemli olan aynı endişeleri taşıyıp memleket için bir şeyler yapabilmektir. Birileri din istismarı yaparak, birileri başka bayrakların istismarını yaparak bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya çalışıyorlar. Bunlara fırsat vermeyelim, önce vatan ve bayrak diyen MHP´ye destek verelim? diye konuştu. 

ÇOK KRİTİK BİR SEÇİM VAR

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise, 7 Haziran seçimlerinden sonra teşekkür ziyaretlerinin ilkini Ahılı köyüne yaptıklarını ifade ederek, ?Önümüzde çok kritik bir seçim var. Girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı bırakmadık. Tabi ki eksiklerimiz vardır. Her şeyi bir kenara bırakıp, ülkemizin, şehrimizin, çocuklarımızın geleceği için MHP´ye destek vermeliyiz. Neden MHP´ye oy verelim diye soranlar var. Çünkü MHP son kaledir. Bütün partiler milliyetçiliği terk etmiştir. Milliyetçilik konusunda hassasiyeti olanların destekleyeceği tek parti MHP´dir? dedi. 

CHP ALTERNATİF OLAMAZ

Terör konusunda taviz vermeyen, müzakereyi benimsemeyen tek parti olduklarını sözlerine ekleyen Baloğlu, ?Vatan toprağının pazarlık konusu yapılmamasını isteyen tek parti MHP´dir. İkinizi sınıf Orta Doğu ülkesine dönüştürülen Türkiye´yi, birinci sınıf demokratik bir ülke haline dönüştürecek tek parti MHP´dir. Devlet otoritesi çökmüş durumda ve hala devletin giremediği bölgeler var. Bu otoriteyi sağlayacak tek parti MHP´dir. 17-25 Aralık yolsuzluklarının üzerine gidecek tek parti MHP´dir. Türkiye´de geniş kesim milliyetçi, muhafazakar kesimdir. CHP buna alternatif olamaz. Bu nedenlerden dolayı MHP´ye destek vermenizi istiyoruz? ifadelerini kullandı. 

KIRIKKALE´NİN HAKKINI YEDİRMEYİN

Kırıkkale´de önemli siyasetçiler yetiştirmiş olan Ahılılarla böylesine büyük bir buluşma içerinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz,  Ahılı´nın kendisi için ikinci memleket olduğunu ifade etti. Pekgöz, ?Çok önemli siyasetçiler yetiştirdiniz. İçinizden çıkan siyasilerin hakkını yediler. Kırıkkale çok garip bırakıldı. Ramazan Can seçilirse dördüncü dönemi olacak, bir kere gelmedi. Biz birbirimize lazımız ve ancak birbirimizi biz anlarız. Kırıkkale´nin hakkını yedirmeyin. O kadar değerli siyasetçiler çıkardınız. İdris Aykul var, köyünüzün damadı, eniştesi Seyit Ahmet Göçer var? şeklinde konuştu. 

AKP SAYESİNDE ÖĞRENMEDİK

Pekgöz şöyle devam etti: ?Bizler 13 yıldır Müslüman değiliz, bizim dinimizde çalıyorlar ama çalışıyorlar olmaz. Bizler bin 400 yıldır Müslümanız. El verin Kırıkkale´yi kalkındıralım, gençlerimize iş bulalım. Burnumuzun dibinde 2 bin kişinin çalıştığı GAMA var. Orada çalışanların sadece 200 kişisi Kırıkkaleli. Geri kalanı ise doğu ve güneydoğudan gelen Kürt kardeşlerimiz. Biz ayrım yapmıyoruz ama ben avukatım ve Diyarbakır´da iş yapamam. Çünkü güvenliğim yok. 13 yıl içerisinde Kırıkkale elde edemediği güce kavuşmuştu, soluğu Van´da alan adamla birlikte. Bunlara bir ders verin, çok şımardılar. MHP´ye el verin, MHP sizin içinizden çıkan insanların partisidir. Hepimiz Müslümanız ve Müslümanlığı AKP sayesinde öğrenmedik.?

MHP´DE BİRLİK OLALIM

Bir diğer Milletvekili adayı Diş Hekimi Tacettin Silsüpür ise, ?Ben Ahılıların emek ve ekmekleri ile büyüdüm. Bu topraklara yabancı değilim. Biz kardeşiniz yoksa bir kardeşiniz geldi. Destek verin, MHP´de ve mecliste sizin gözünüz kulağınız olayım. Siz işinizi bilirsiniz. MHP´de birlik olalım ve ülkemizi karanlıklardan kurtaralım? çağrısında bulundu.

ÖNEMLİ SİYASETÇİLER YETİŞTİRDİNİZ

Ahılı´da büyük coşku ile gerçekleşen mitingin son konuşmasını MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer yaptı. Göçer, ?Ahılı´dan çok kıymetli siyasetçiler yetişti. Emeklerine teşekkür ediyoruz. Gerek Oğuz Kaan Bey´e, gerek Kemal Albayrak´a teşekkür ediyoruz. Bu memlekete bir çivi çakanlara teşekkür ediyoruz. Geçen seçimlerde ciddi anlamda oy verdiniz ve bu oyların hakkını vermek için elimizden geleni yapacağımıza dair söz verdik. Daha önceden belediye imkanları ile Ahılı´ya iyi kötü hizmet geliyordu. Ancak Ahılı şuan kaderine terk edilmiş. Ahılı´mızın kaderi ile Kırıkkale´mizin kaderi aynıdır. Daha önce göç alan Kırıkkale´den, gençlerimizi büyük şehirlere asgari ücretli iş bulabilmeleri için gönderiyoruz. MKE´yi küçülttüler. Organize Sanayi Bölgesi boş, Silah İhtisas OSB dediler, şov yapıp temel attılar, yerinde yeller esiyor? diyerek başladığı konuşmasında Ahılılara önemli hatırlatmalarda bulundu.

HİZMETİ ÇOK GÖRDÜLER

Göçer şunları söyle devam etti: ?Van´a, Diyarbakır´a yaptıkları hizmetleri Kırıkkale´ye çok gördüler. Sonunda aslına rücu etti ve Van´da soluğu aldı. Biz Kırıkkale´nin ekmeğini yedik, Kırıkkale´de büyüdük ve hizmet ettik. Evimiz de burada, işimizde burada. Ankara oturup, Kırıkkale´ye hizmet etmeyeceğiz. Bu memlekette siyaset yapanlar, bu memlekete hizmet etmek zorunda. Seçimden seçime gelip bu meydanlarda sizleri kandıranlar 4 yıl bir daha uğramadılar. Sizleri tanımadılar.?  

KİMSEYE BÖLDÜRMEYECEĞİZ

?Biz 47 yıl önce ne dediysek, bu gün de aynısını söylüyoruz. Bu vatanı hiç kimseye böldürmeyeceğiz. Bu vatana ihanet etmeye çalışanlar karşısında aslanlar gibi durmaya yemin ettik. Bizlere sahip çıkın. 7 Haziran´da 3-0 yapacaklarını söylüyorlardı, şimdi de bunu söylüyorlar. Sizlerin desteği ile MHP Kırıkkale´de en az 2 milletvekili çıkaracak. AKP´nin çöküşünün en büyük darbesi Kırıkkale´den vurulacaktır.?  



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli