Aileler için gereken yapılacak

Aileler için gereken yapılacak

Aileler için gereken yapılacak

Olay mahkemeye intikal etti

Kurtuluş Mahallesinde geçtiğimiz günlerde bir apartmanda meydana gelen Patlama sonrasında hayat felç olmuştu. Patlama sonrasında yaralıların tedavileri Hastanelerde devam ediyor. Yine patlamanın vehameti gündüz ortaya çıkmaya başladı.

OLAY MAHALİNİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´de beraberindekiler ile birlikte patlamanın yaşandığı Apartmanı ziyaret etti. Burada apartman sakinleri ve mahalle sakinlerinden bilgiler alan Demir yaralı yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Demir ziyareti sırasında açıklamalarda bulunarak, ailelere konaklamaları için otel tuttuklarını. Baro ile görüşüp ücretsiz Avukat temin ettiklerini. Çocuğu tedavi olan bir kazazedenin çocuklarının tüm ameliyat masraflarını karşılayacaklarını belirtti.

GEREKEN NE İSE YAPILACAK

Demir konuşmasının devamında ise ayrıca Konut Kredisi olan kazazedelerin mağdur olmamaları için Bankalar ile erteleme konusunda anlaşmaya çalışacaklarını. Ailelere şimdilik 3.500 lira yardımda bulunulduğunu söyledi.   Ayrıca incelemelerin devam ettiğini ve duruma göre gerekli tüm işlemlerin yapılacağını beyan etti. Olayın aydınlanması sonrasında kazanın AFAD kapsamına alınacağını yada sorumlunun KIRGAZ olması halinde gerekli işlemlerin yapılacağını ve Mahkeme sürecini takip edeceklerini beyan etti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli