Anahtar Kelimeler: gençlik mecliste

AK gençlik mecliste

AK gençlik mecliste

AK gençlik mecliste

Meclis´e çıkarma yaptılar

AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi TBMM´ne giderek grup toplantısına katıldılar. Grup toplantısının ardından açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, gençliğin azmi ve heyecanıyla güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek gençlere büyük rol düştüğünü söyledi.

GENÇLERE DESTEĞİMİZ TAM

AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Ak Parti Grup Toplantısına katıldı. Gençler grup toplantısının ardından ise Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ile görüştüler. Milletvekili Öztürk gençliğe her zaman önem verdikleri ve her zaman destekçisi olduklarını belirttiler.

GEREKLİ ÖNEM VERİLİYOR

Grup toplantısının ardından açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, gençliğin azmi ve heyecanıyla güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek gençlere büyük rol düştüğünü söyledi.  Gençlik olarak Kırıkkale için her zaman ne yapılması gerekiyorsa destek verdiklerini ve parti olarak her zaman gençliğe önem verildiğini belirtti.

21 MAYIS´TA ANKARA´DA OLACAĞIZ

21 Mayıs´ta Ankara´da gerçekleştirilecek olan büyük kurultay hazırlıklarının yapıldığını ifade eden Yurtseven  ?Kurucu genel başkanımızın partimizin tekrar genel başkanlığına seçileceği büyük kongre için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 21 Mayıs´ta Ankara´ya çıkarma yapacağız? şeklinde konuştu. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false