Anahtar Kelimeler: Parti iftarda buluştu

Ak Parti iftarda buluştu

Ak Parti iftarda buluştu

Ak Parti iftarda buluştu

Geniş katılım oldu

Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından teşkilata vefa yemeği düzenledi. Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´ın katıldığı yemekte eski ve yeni teşkilat üyeleri birlik beraberlik mesajları verdi.

DİKKAT ÇEKEN KALABALIK

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı her yıl ramazan ayında düzenlendiği ve artık geleneksel hale getirdiği  vefa yemeğini bu yıl ramazan ayından yine tekrarladı.  Tac Mahal Balo ve Kongre Salonunda AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından düzenlenen vefa yemeğine Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, 23. Dönem Milletvekili Turan Kıratlı, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Oda Başkanları, Milletvekili eski aday adayları, eski il başkanları, belediye başkanları, eski teşkilat mensupları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından tablo hediye edildi.  Bin 500´e yakın davetlinin katıldığı vefa yemeğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti´nin teşkilatlarının dinamizmi ile sürekli güçlenen bir parti olduğunu ifade etti.

BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞU

Eski yada yeni kavramı gözetmeden AK Partiye gönül vermiş, teşkilatta farklı görevlerde bulunmuş bütün herkesle bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade eden İl Başkanı Mürsel Akçay ?Bizde eski yada yeni kavramı yok. Bizler partimize gönül veren herkesle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Teşkilatımızın her kademesinde yürütülen çalışmalarda gerek halkımızla gerekse partililerimizle sürekli bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bugün düzenlediğimiz vefa yemeğinde de yine partililerimizle bir arada olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. AK Partinin, AK kadroları olarak her zaman güçlü bir teşkilat yapısı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz? şeklinde konuştu.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Konuşmasına, Kırıkkale İl Teşkilatına teşkilata hem yürütülen çalışmalardan dolayı hem de eski yeni bütün teşkilat mensupları ile bir araya gelinen bu yemeğin organizasyonu için teşekkür ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ?Türkiye´nin önünü kesme girişimleri oldu bugüne kadar, bugün de hala bu girişimler devam etmektedir. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. İslam coğrafyasında hepimizin izlediği gibi moralimizi bozan, canımızı sıkan gelişmeler oluyor. İnanıyorum ki Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye´nin lideri değil, mazlum milletlerin ve ülkelerinde temsilcisi pozisyonunda bir liderdir. Son bir iki aydır Türkiye çok önemli bir süreci yaşamaktadır. Bunların en önemlisi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir? dedi.

TÜRKİYE´SİZ OLMAZ

Ataş, önümüzdeki günlerde Ramazan ayından sonra kongre süreçlerini başlatacaklarını belirterek, "Önce belde kongrelerimiz ve atamalarımız, arkasından ilçe ve il kongrelerimizle başarılı olamayan ve değişim ihtiyacı olan teşkilatlarımızda yeni bir ekip, ruh ve heyecanla bu yolculuğumuzu devam ettireceğiz. Yapacağımız çok iş var. Bir takım çevreler bizi engellemeye çalışsa da milletimizden aldığımız destek ve dualarla, masum ve mazlum milletlerin dualarıyla bu kutlu yolculuğu yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir güç bizim bu yürüyüşümüzü engelleyemeyecek ve önümüzü kesemeyecekler. Türkiye bölgesinde çok önemli bir ülkedir. Ortadoğu´yu şekillendirmeye çalışanların bunun Türkiye´siz olmayacağını bilmesi gerekmektedir? şeklinde konuştu

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYACAĞIZ

AK Parti´nin 15 yıllık iktidarı döneminde Türkiye´nin her alanında yaptığı hizmetlerin birilerini rahatsız ettiğini vurgulayan Ataş ?Hem yurt içi hem de yurt dışındaki birtakım çevreler bu durumdan rahatsız oldu. Kalkınmış, gelişmiş bir Türkiye istemeyen, Türkiye´nin bulunduğu coğrafi konum itibarıyla dünya milletleri üzerinde bulunduğu coğrafyada söz sahibi olmasını istemeyen çevreler, Türkiye´nin önünü kesme gayreti içerisindeler. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi muhafaza edelim. Ufacık farklılıklarımız olabilir. O farklılıklar bizim hiçbir zaman birlikteliklerimizin önüne geçecek farklılıklar değildir. Bugüne kadar ki kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi nasıl muhafaza ederek bugünlere geldiysek bundan sonraki yolculuğumuz da aynı şekilde devam edecek.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false