AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir HABERKALE´ye konuştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir HABERKALE´ye konuştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir HABERKALE´ye konuştu

?Yine 3-0 yapacağız?

?112 bin oy alırız?

AK Parti üçüncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmaları ve beklentisini HABERKALE´ye anlattı.

LİSTE ÇOK GÜZEL OLDU

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Mehmet Demir, seçime yönelik çalışmaları konusunda Haberkale Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat´a özel açıklamalarda bulundu. Haberkale´ye konuşan Mehmet Demir, seçim çalışmalarının çok yoğun bir tempoda yürütüldüğünü ve gece-gündüz koşturduklarını açıkladı. Kırıkkale´de halkın beklentileri doğrultusunda iyi bir liste oluşturduklarını açıklayan Demir, ?Biliyorsunuz Kırıkkale´de yıllardır şehrin dinamiklerinden oluşan yerel bir liste beklentisi vardı. Biz bunu bu seçimde yaptık. Halkın içinden, halktan gelen adaylardan oluşan bir liste hazırladık? dedi.

NE KADAR OY BEKLİYOR?

Bunun halkta yansımasının çok büyük olduğuna işaret eden Demir, ?İyi bir liste oluşturmuşuz ki, milletimiz bize büyük ilgi gösteriyor. Biz bu şehri biliyoruz ve tanıyoruz, bu şehirde bizi biliyor ve tanıyor. Listemiz güzel. Her gittiğimiz yerde büyük ilgi gösteriliyor. Bu daha da güzel? dedi. Kırıkkale´de bu liste ile bu dönem daha yüksek bir oy almayı amaçladıklarını belirten Demir, oy tahminini de söyledi ve ?107 bin ila 112 bin arasında bir oyumuz olacak. Yani yine 3-0 yapacağız. Hatta daha fazla oy çıkarsa kimse bunu sürpriz olarak görmesin? diye konuştu.

VAATLER OLUMLU BULUNDU

Kırıkkale´de Seçime katılım ve ilginin de yüksek olmasını beklediğini ifade eden Demir, bunun için çaba gösterdiklerini vurguladı. AK Parti´nin önemli vaatleri olduğuna işaret eden Demir, ?Toplumun tüm kesimlerine yönelik vaatleri ve sözleri var partimizin. Seçim beyannamesi çok dolu bir şekilde hazırlandı. Bunun da sandığa yansıma bakımından katkısı olacağını düşünüyorum? dedi. Demir, Çok seviyeli ve kırıp dökmeden, kimseyi incitmeyen bir seçim atmosferi yaşandığına da dikkat çekerek, ?Güzel bir seçim atmosferi var şu anda. Bu hepimiz için olumlu bir gelişme? diye konuştu. (SÜRECEK)

 

YARIN: SEÇİMLE İLGİLİ DETAYLAR



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false