AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir HABERKALE´ye konuştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir HABERKALE´ye konuştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir HABERKALE´ye konuştu

 

 

?Oy rekoru kıracağız?

?Her kesimin oyuna tabilim?

AK Parti üçüncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmaları ve beklentisini HABERKALE´ye anlattı.

MİLLETİN İÇİNDEN FGELİYORUZ

Haberkale Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat´a özel açıklamalarda bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir, 1 Kasım seçimlerinde rekor bir oy alacaklarını belirtti. Siyaseti millet ve memleket için yaptıklarına işaret eden Demir, ?Günlerdir seçim çalışmalarını yürütüyoruz sahada. Milletimizin beklediği ve istediği bir liste ile çıktık yola. Ben her zaman hayatın içinde bulundum. Milletin içinden geliyorum. Siyaset insanlara umut verme ve umut olma işidir. Bizlerde bu yolda ilerleyerek devam ettik. Siyaseti hakkıyla yaparsan kimsesizlerin kimi olursun. İnsanlarımızın dertlerine çare olursunuz. Milletimiz beni vekil olarak seçerse öncelikle ilimizin ve boz toprakların gür bir sesi olacağım. İnsanımız kendisini haklı olduğu hiçbir konuda yalnız hissetmeyecek? dedi.

KIRIKKALE´Yİ İYİ BİLİYORUM

Milletin ne istediğini ve ne beklediğini iyi bildiğini söyleyen Demir, ?Toplumun beklentileri biliyorum,  geldiğim yer itibari ile yaşantıları biliyorum. Bunu da siyasi ve ticari hayıtıma kazanç olarak görüyorum aynı dili konuşuyoruz? dedi. Seçim çalışmalarını tüm teşkilatlar ve belediye başkanları, mevlis üyeleriyle birlikte yürüttüklerini vurgulayan Demir, Kırıkkale´yi çok iyi tanıyor olmasının kendisi için bir avantaj olduğunu vurguladı. Demir, ?Partimiz bizi aday gösterdi aday olduğumuz dakikadan itibaren çalışmaya yaptık.  Uzun zaman il başkanlığı yaptığım için oyun nasıl alacağımı nasıl yaklaşacağımı ve en önemlisi Kırıkkale belde, mahalle, köy tüm ilçelerin tamamını biliyor ve vatandaşlarını tanıyorum.  Merkez mahalleleri tamamını evinin içi gibi bilen biriyim. Böyle olunca çalışmalarımızı yapıyoruz? şeklinde konuştu.

GİTMEYEN OYLAR VAR

Oy durumu konunda değerlendirme yapan Demir, ?Sandık incelemeler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.  10-12 bin sandığa gitmeyen vatandaş var ve bunlara ulaşıyoruz. Bu vatandaşlar Ak Parti bizi dinlemedi diyor, bunu herkesten duyduk.  Ak Partiye ihtar çektik ve sandığa gitmedik ve başka partiye oy vermek istemedik diyenler var. Bazı oylarımız ise MHP´ye gittiğini görüyoruz. Türkiye´nin her yerinde olduğu gibi Kırıkkale´de de MHP ve AK Parti arasında kayışlar oluyor? dedi.

112 BİN OY ALACAĞIZ

Demir, ?Ben herkesin oyuna talibim. Bundan rahatsız olanlar var tabi. Oy isteyeceğiz biz adayız çünkü. Gidenden çok gelmesi daha kolay. Anketler yaptırdık ve 108 ve 112 bin oy alacağız, daha yükseği sürpriz olmaz.  Her kesimden büyük destek alacağız. Ateş çemberini herkes gördü yerel bir aday herkesi tanıyan isim olduğumuz için ateşledi? dedi.

OY REKORU KIRACAĞIZ

Ev ev çalışmalar yaptıklarını açıklayan Demir , ?Ekiplerimiz Kırıkkale´de girmedik ev bırakmıyor.  Kapı kapı gençler bayanlar bizler her yere gidiyoruz.  Telefonumu açtım herkesin telefonu var herkesin oyuna talip oldum.  Kırıkkale´de Türkiye rekoru kıracağız 2001´de de benim dediğim çıkmıştı. 105bin oy alacağız demiştim 105 bin küsur oy aldık ve yine aynısı olacak. Biz her yerin tabiri caiz ise filmini çektik.  Vatandaş bizde kendini görecek her zaman yanında olan bir vekil görecek? iye konuştu. (SON)



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false