Anahtar Kelimeler: Parti bayram töreni

AK Parti´de bayram töreni

AK Parti´de bayram töreni

AK Parti´de bayram töreni

Birlikte bayramlaştılar

 

AK Parti İl Başkanlığında Kurban Bayramı´nın ikinci günü bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte siyasi kademe partililer bayramlaştı.

 

ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine; Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İl Başkanı Akçay, ?Bayramlar aynı inanç, aynı duygu ve aynı düşünceleri paylaşan insanların birlikte sevindiği müstesna günlerdir. Bayramlar Cenab-ı Hakk´ın Mü´minlere manevi bir ziyafetidir. Bayramlar neşe, sevinç, sevme, sevilme ve sevindirme günleridir. Kardeşlik duygularının perçinleştiği, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet duygularının coştuğu, dargınlıkların sona erdiği, yüzlerde tebessümün eksik olmadığı ve katılaşmış kalplerin yumuşadığı müstesna günlerdir.?

 

BAYRAM MESAJI VERİLDİ

En coşkulu kaynaşma günü olan bayramlarda, bayram mutluluğunun dışında kalmamaya ve hiç kimseyi bırakmamaya büyük özen göstermeliyiz. Çünkü bayram, kederlerin ve sevinçlerin paylaşıldığı oranda bayram olma özelliğini kazanacaktır. Bayramlarımız, diğer taraftan millet olarak kimliğimizin bir parçasıdır. Kimliğimizin bu önemli parçasını gelecek kuşaklara aktarmak İslami bir görevdir. Bu bakımdan bayramın, güzel geleneklerimizden uzaklaştırılarak sıradan bir tatil fırsatı gibi değerlendirilmesine yönelik anlayıştan uzak kalarak bayramı özüne uygun olarak yaşamaya çalışalım? dedi. Konuşmaların ardından parti yönetimi ve üyeleri bayramlaştı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli