Anahtar Kelimeler: Parti seçim çalışması

AK Parti´de seçim çalışması

AK Parti´de seçim çalışması

AK Parti´de seçim çalışması

Yahşihan´a ziyaret

AK Parti Yahşihan İlçe Teşkilatı geçtiğimiz gün Temmuz ayı ilçe danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıda Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 24 Haziran seçimlerini geride bıraktıklarını önümüzdeki yerel seçimlere bakarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Yahşihan´da gerçekleştirilen toplantıya Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetimi, AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ve yönetimi katıldı. Yahşihan ilçesinde gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantılarında teşkilatlarla buluşan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve İl Başkanı Nuh Dağdelen, toplantıların ardından ilçe esna¢arını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

SEÇİM PERFORMANSI ANLATILDI

Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği İlçe Danışma Meclisi toplantılarına ilçe teşkilatlarının 24 Haziran Genel Seçim performansları masaya yatırıldı. Toplantının hemen ardından ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, merkezde ve ilçelerde teşkilatların dinamizminden hiçbir şey kaybetmediğini ve kaybetmeyeceğini ifade etti.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Önümüzdeki yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale dahil olmak üzere tüm ilçelerde AK Parti bayrağını dalgalandıracaklarını dile getiren Başkan Ahmet Sungur, ?Biz dün olduğu gibi bugünde halkımızın yanındayız. AK Parti teşkilatı ile birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimler çalışmasını sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden Kırıkkale için çalışacağız? dedi.

TALİMATIMIZI ALDIK

Dağdelen, ?Seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan´dan yerel seçimlerle ilgili talimatımızı aldık. Genel seçimler öncesinde de teşkilat çalışmalarımıza ağırlık veriyorduk şimdi de teşkilat çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Partimiz teşkilatlarımız ile güçlü? Gerek il merkezinde gerek ilçelerde gerek mahallelerde gerekse köylerde teşkilatımızın her kademesi bir an bile boş durmayacağını dile getiren Dağdelen, ?AK Parti 16 yıldır milletimizin güveniyle sürekli büyüyen bir parti. Teşkilat kademeleri olarak bizlerde bu güvenin karşılığını çalışarak daha çok çalışarak vereceğiz. Enerjisini kaybeden arkadaşlarımız yerini daha dinamik olan arkadaşlara bırakacak. Biz il teşkilatı olarak enerjimizi hiç kaybetmiyoruz? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli