Anahtar Kelimeler: Parti vefa iftarı

AK Parti´de vefa iftarı

AK Parti´de vefa iftarı

AK Parti´de vefa iftarı

Herkes bir araya geldi

AK Parti İl Başkanlığı teşkilata vefa yemeği düzenledi. Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ve Koordinatör Milletvekilleri Kerim Yıldız ile Gönül Şahkulubey´in katıldığı yemekte eski ve yeni teşkilat üyeleri birlik beraberlik mesajları verdi. Ataş, teşkilatların dik durmayı kurucu Genel Başkan Recep Tayip Erdoğan´dan öğrendiklerini ifade etti.

YOĞUN KATILIM OLDU

Mahalle iftarları ile ramazan ayını oldukça yoğun geçiren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı vefa yemeği düzenledi. Mersan Congresium´da düzenlenen vefa yemeğine Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Kırıkkale Koordinatör Milletvekili Kerim Yıldız, Kırıkkale eski Koordinatör Milletvekili Mardin Milletvekili Gönül Şahkulubey, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Oda Başkanları, Milletvekili eski aday adayları, eski il başkanları, eski teşkilat mensupları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Koordinatör Milletvekilleri Kerim Yıldız ve Gönül Şahkulubey´e İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından tablo hediye edildi.

ESKİ YENİ AYRIMI YOK

Eski yada yeni kavramı gözetmeden AK Partiye gönül vermiş, teşkilatta farklı görevlerde bulunmuş bütün herkesle bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade eden İl Başkanı Mürsel Akçay ?Bizde eski yada yeni kavramı yok. Bizler partimize gönül veren herkesle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Teşkilatımızın her kademesinde yürütülen çalışmalarda gerek halkımızla gerekse partililerimizle sürekli bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bugün düzenlediğimiz vefa yemeğinde de yine partililerimizle bir arada olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. AK Partinin, AK kadroları olarak her zaman güçlü bir teşkilat yapısı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz? şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Selamlama konuşması yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, ?Teşkilat ile uyum içinde çalışmalar devam ediyor. Hep birlikte Kırıkkale´miz için çalışıyoruz. Gerek sizlerden gelen talimatlar ile gerek bizim projelerimiz ile  kentimizde en güzel hizmetleri yapıyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz? ifadelerini kulandı. Konuşmasına teşkilata hem yürütülen çalışmalardan dolayı hem de eski yeni bütün teşkilat mensupları ile bir araya gelinen bu yemeğin organizasyonu için teşkilata teşekkür ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ?Türkiye´nin önünü kesme girişimleri oldu bugüne kadar, bugün de hala bu girişimler devam etmektedir. Yaşadığımız terör olayları da bunların bir parçasıdır. AK Parti´nin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye´nin her alanında yaptığı hizmetler birilerini rahatsız etti. Hem yurt içi hem de yurt dışındaki birtakım çevreler bu durumdan rahatsız oldu. Kalkınmış, gelişmiş bir Türkiye istemeyen, Türkiye´nin bulunduğu coğrafi konum itibarıyla dünya milletleri üzerinde bulunduğu coğrafyada söz sahibi olmasını istemeyen çevreler, Türkiye´nin önünü kesme gayreti içerisindeler? dedi.

BAŞIMIZ DİK GEZİYORUZ

Terörle Türkiye´yi dize getirmek isteği içerisinde olduklarının ama nasıl ki bugüne kadar bunu başarılamadıysa bundan sonra da başarılamayacağını ifade eden Ataş ?Geldiğimiz noktada şehirlerimiz yapılan operasyonlarla belirli noktada temizliğe ulaştı. İnşallah bundan sonra hem bir yandan bu operasyonlar devam edecek hem de şehirlerin yeniden tanzimi noktasında o bölgede gerekli çalışmalar yapılacak. Bugüne kadar ki kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi nasıl muhafaza ederek bugünlere geldiysek bundan sonraki yolculuğumuz da aynı şekilde devam edecek. AK Parti bugüne kadar milletin karşısında başlarını öne eğecek hiçbir icraat yapmadı. Başlarımız her zaman dik. Milletin yanında siyaset yapma geleneğimiz devam etmektedir Bu siyaseti, geleneğimizi Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dan öğrendik. Allah´ın izniyle milletimize hiç mahcup olmadık. Türkiye´yi bulunması gereken noktaya taşıyacak yolculuğumuzu sürdürüyoruz? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli