Anahtar Kelimeler: Parti Keskin çıkarması

AK Parti´den Keskin çıkarması

AK Parti´den Keskin çıkarması

AK Parti´den Keskin çıkarması

Keskin´i ziyaret ettiler

?İlk günkü aşkla çalışacağız?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuhs Dağdelen ve milletvekili adayları yine Keskin´deydi. Kekin´e adeta çıkarma yapan Dağdelen ve adaylar vatandaş ve esnafları ziyaret etti, akşam da iftarda buluştu.

KESKİN  ZİYARETİ

AK Parti´nin seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Keskin ilçesi ziyaret edildi. İkinci kez ziyaret edilen Kekin´de bu kez esnaflar ve vatandaşlarla görüşüldü, esnaf ve vatandaş ziyareti yapıldı. İl Başkanı Dağdelen, gündüz vatandaşları dolaştı. Akşama doğru ise esnaf ziyaretleri yapıldı. Akşam da ilçede tüm adayların katılımı ile iftar programı gerçekleştirildi. İlçe Teşkilatı´nın da ziyaret edildiği Keskin çıkarmasında burada toplantı yapıldı ve AK Parti icraatları ile Cumhur İttifakı ve 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatıldı.

ZİYARET AÇIKLAMASI

Keskin ziyareti konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Bugün Keskin´deydik. Vatandaşlarımızın kapılarını çaldık, esnafımızı ziyaret edip, sokaklarda hasbıhal ettik. İftarımızı Keskinli hemşehrililerimizle birlikte yaptık.Milletimizin teveccühüne layık olmak için ilk günkü aşkla gece gündüz çalışacağız? dedi. Ziyaret sırasında renkli görüntüler de yaşandı. İl Başkanı Dağdelen, ziyaretler esnasında bayanlara karanfil verdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false