Anahtar Kelimeler: Akçay sert tepki gösterdi

Akçay sert tepki gösterdi!

Akçay sert tepki gösterdi!

Akçay sert tepki gösterdi!

Kılıçdaroğlu´na tepki

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine ilişkin olarak "Her fırsatta kadın ve insan haklarının sözde savunuculuğu yapan bir partinin liderinin sarf ettiği sözler ve davranışları, CHP seçmeni olan kadınlara da yapılmış birer hakarettir? dedi.

AKÇAY´DAN AÇIKLAMA

AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı Mürsel  Akçay, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu´nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine ilişkin olarak "Her fırsatta kadın ve insan haklarının sözde savunuculuğu yapan bir partinin liderinin sarf ettiği sözler ve davranışları, CHP seçmeni olan kadınlara da yapılmış birer hakarettir." dedi. Akçay, yaptığı yazılı açıklamada,  Kılıçdaroğlu´nun, sarf ettiği sözlerin sadece Bakan Ramazanoğlu´nu değil, bütün kadınları da incittiğini belirtti.

TEPKİ GÖSTERDİ

Kılıçdaroğlu´nun daha önce grup toplantılarında Ramazanoğlu´nun anneliği ile ilgili çirkin ithamlarda bulunduğunu anımsatan  Akçay, "Ana muhalefet lideri, kadınlara karşı gösterdiği saygısız tavırda ısrar etmektedir.  Kılıçdaroğlu, grup toplantısında sarf ettiği etik dışı ve mesnetsiz sözlerle sadece değerli bakanımızı değil,  Türkiye´deki bütün kadınları incitmiştir. Her fırsatta kadın ve insan haklarının sözde savunuculuğu yapan bir partinin liderinin sarf ettiği sözler ve davranışları, CHP seçmeni olan kadınlara da yapılmış birer hakarettir." ifadelerini kullandı.

TAVIR KOYMALILAR

Akçay,  Kılıçdaroğlu´nun bu sözlerine başta CHP mensubu kadınlar olmak üzere bütün kadınların tavır koyması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:  "Siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye olarak gören partimizin değerli kadın mensupları adına  Kılıçdaroğlu´nu kınıyoruz. Bizler parti olarak yolumuza her zamankinden daha güçlü olarak devam ediyoruz. Milletimizin ferasetine olan inancımız her zaman olduğu gibi bununda üstesinden gelmemize yardımcı olacaktır. Ana muhalefet lideri yaptığı konuşmalarla kalitesini ve siyaset tarzını bir kere daha ortaya koymuştur."



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli