Anahtar Kelimeler: Akçay teşekkür turlarında

Akçay teşekkür turlarında

Akçay teşekkür turlarında

Akçay teşekkür turlarında

Referandum teşekkürü

Referandum sürecinde sokak sokak dolaşarak halk oylaması için destek isteyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan ?da yapılan halk oylamasının ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. Referandumda sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun Kırıkkale halkının yine bir arada yaşamaya devam ettiğini ifade eden Akçay, ?Biz teşekkür turlarına esnaflardan başladık? dedi.

HER DÖNEM SOKAKTAYIZ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması sürecinde neredeyse Kırıkkale´de bulunan bütün esnafları ziyaret ederek halk oylaması için destek isteyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, şimdi de teşekkür turlarına başladı. 16 Nisan Halk Oylamasında sandıktan çıkan sonucun ne olursa olsun bütün Kırıkkale halkının yine bir arada yaşamaya devam ettiğini ifade eden Akçay, teşekkür turlarına zafer caddesinden başladı. Esnaflara tek tek ziyaret ederek teşekkür eden Akçay, referandum sürecinde ziyaret edilerek destekleri istenen bütün esnaf ve vatandaşların önümüzdeki süreçte de ziyaret edilerek teşekkür edileceğini dile getirdi. Akçay, ?İnsanlar teşkilatımızı sadece seçim dönemlerinde değil her dönemde aralarında görebilmektedir. Bizler her zaman halkımızın taleplerine açık bir şekilde halkımızın arasındayız? dedi.

OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale´nin huzurlu bir referandum süreci ve halk oylaması geçirdiğinin altının çizen Akçay ?Bu süreçte destek veren vermeyen bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun biz yine bir arada yaşamaya devam ediyoruz. Referandum sürecinde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerine bu süreçten sonra da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine destek veren, vermeyen herkes bizim vatandaşlarımız. Sadece seçim dönemlerinde halkın arasına giren bir siyaset anlayışı taşımadık, bundan sonra da taşımayacağız. Referandum sürecinde nasıl halkımızın içerisinde olduysak, bundan sonra gerçekleştireceğimiz teşekkür turları ile yine halkımızın arasında olmaya devam edeceğiz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false