Anahtar Kelimeler: Akçay iftara konuk oldu

Akçay iftara konuk oldu

Akçay iftara konuk oldu

Akçay iftara konuk oldu

İftar ziyareti

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, eşi Sevgil Akçay, İl Yönetim Kurlu Üyesi Hüseyin Ceylan ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ile Kaletepe Mahallesinde yaşayan Pekduru ailesinin iftar sofrasına konuk oldular.

AK PARTİ AİLESİNE TEŞEKKÜR

İl Başkanı Mürsel Akçay, eşi Sevgil Akçay, İl Yönetim Kurlu Üyesi Hüseyin Ceylan ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Muharrem ve Hülya Pekduru ailesinin iftar sofrasında oruçlarını açtı. Pekduru Ailesi kendilerini ziyaret eden İl Başkanı Akçay ve beraberindekilerle sohbet etti. İl Başkanı Akçay ve Ak Parti ailesini evlerinde ağırlamaktan memnun olan ev sahibi Hülya Pekduru,  Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, eşi Sevgil Akçay, İl Yönetim Kurlu Üyesi Hüseyin Ceylan ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş'a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

 Aile mensupları ile sohbet eden İl Başkanı Mürsel Akçay, Ramazan ayı içerisinde mümkün olduğunca bu tür ev ziyaretlerine devam edeceklerini kaydetti. Ailenin dertlerini ve sıkıntılarını da dinleyen İl Başkanı Akçay, ‘Ramazan ayının kendine has özellikleri ve güzellikleri var. Bizde ailece bu güzelliklerin birini yaşıyoruz. Misafiri olduğumuz Pekduru ailesi ve çocukları ile sohbet etme dertlerini dinleme fırsatımız oldu' şeklinde konuştu. İl Başkanı Akçay, ziyaret sonunda aileye çeşitli hediyeler sunduktan sonra evden ayrıldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı