Akçay ve Öztürk broşür dağıttı

Akçay ve Öztürk broşür dağıttı

Akçay ve Öztürk broşür dağıttı

Kapı kapı dolaşıyorlar 

Esnaf gezilerinin ardından mahallelerde ev gezisi başlatan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç yanlarına eşlerini alarak ev ev dolaşıp broşür dağıttılar. Ak Parti Ailesinin ev ev dolaşması mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Çalmadık kapı bırakmadılar

Seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki esnaf gezilerini tamamlayan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları mahallelerde ev ziyaretlerine başladılar. İlk ev ziyaretini Bağlarbaşı Mahallesinden başlatan İl Başkanı Akçay, Milletvekili Adayı Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç yanlarına eşlerini de alarak Bağlarbaşı mahallesinde çalmadık kapı bırakmadılar.

Büyük takdir topladı

Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından yürütülen broşür dağıtım çalışmalarına da destek veren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç Bağlarbaşı Mahallesinde sokak sokak ev ev gezerek broşür dağıttılar. Ak parti ailesini karşılarında gören vatandaşlar daha önce hiçbir siyasinin gelip kapılarını çalmadığını ifade ederek Ak Parti ailesini yaptıkları bu ziyaretlerden dolayı teşekkür ettiler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false