Anahtar Kelimeler: Akdoğan ailesinin mutlu günü

Akdoğan ailesinin en mutlu günü

Akdoğan ailesinin en mutlu günü

Akdoğan ailesinin en mutlu günü

Düğün töreni yapıldı

Kırıkkale Eski Belediye ve Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan oğlu Akın´ı görkemli bir nikâh töreniyle evlendirdi.

DÜĞÜN MERASİMİ OLDU

Necla ve Cemalettin Akdoğan çiftinin oğlu Akın ile Söke´nin tanınmış avukatlarından İhsan ve Osman Ünsal çiftinin kızı Özlem kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törenle dünya evine girdiler. Çiftin nikâhına Kırıkkale ve Ankara´dan gelen misafirler başta olmak üzere çok sayıda bürokrat, işadamı ve siyasetçi katıldı. Ankara Sögütözü´nde bulunan Anadolu Downtown Otel´de gerçekleşen nikah töreninde eskimeyen dostlar hasret giderdi.

DÖNMEZ DE KATILDI

Nikâh töreni sonrası Akdoğan ve Ünsal ailesi misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Akdoğanların bu mutlu gününde Bahşılı eski Belediye Başkanı ve Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Kırıkkale´nin üst düzey tanınmış bürokratlarından Ahmet Yalçınkaya, İyi Parti Kırıkkale İl İkinci Başkanı Mahmut Altundağ, Akdoğan çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Nikâh töreni sonrası aile mensupları Necla, Cemalettin ve kızları Aslı, oğulları Kadıköy İyi Parti İlçe Başkanı Avukat Alper ve eşi Tuğba, damat Akın ve gelin Özlem Akdoğan çifti davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi ölümsüzleştirdiler. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli