Anahtar Kelimeler: sözünü tutmadı

?AKP sözünü tutmadı!?

?AKP sözünü tutmadı!?

?AKP sözünü tutmadı!?

MHP´den AK Parti´ye tepki!

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?AKP´lilerin sözünü verip tutmadığı sanayi yatırımları gerçekleştirilseydi Kırıkkale şuan göç vermek yerine sürekli büyüyen bir şehir olurdu. Kırıkkale 13 yılda birçok şey kaybetti? dedi.

İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Seçime 2 gün kala ara vermeden çalışmalarını sürdüren MHP´liler sabahın erken saatlerinde MKE Pirinç Fabrikası, Sebze ve Meyve Hali ile Yenimahalle´de esnafları ziyaret ettiler. Seçim çalışmaları sürecinde aralıklarla MKE´ye bağlı fabrikaları ziyaret ederek işçilerin sıkıntılarını dinleyen MHP´liler Pirinç Fabrikası işçileri ile mesai saati öncesinde bir araya geldiler.

HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Buradan Meyve ve Sebze Hali´ne geçen MHP´liler, hal yönetimi ve esnafları ile görüşerek sıkıntıları dinlediler. Daha sonra Yenimahalle de esnafları ziyaret ettiler. Mahalle içerisindeki kahvehaneleri de gezen MHP´liler vatandaşlarla sohbet ederek, MHP´nin neden koalisyon kurmadığı konusunda bilgi verdiler. MHP heyeti daha sonra Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katıldılar.

KULAKLARINI TIKADILAR

Yapılan ziyaret ve görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, 1 Kasım seçimlerinin hem Kırıkkale hem de ülke geleceği açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. Göçer, 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkenin kaosa sürüklenmesinin ve hükümetsiz kalmasının sebebinin AK Parti olduğunu söyledi. Göçer, ?İktidarı kaybedenler, halkın verdiği uyarıya kulaklarını tıkamış, yeniden iktidara gelmek için türlü hilelerle algı operasyonları yapmıştır? dedi.

FIRSAT 1 KASIM

Kırıkkale´nin 13 yıldır sürekli gerilediğini sözlerine ekleyen Göçer, ?AKP´lilerin sözünü verip tutmadığı sanayi yatırımları gerçekleştirilseydi Kırıkkale şuan göç vermek yerine sürekli büyüyen bir şehir olurdu. Kırıkkale 13 yılda birçok şey kaybetti. Nüfusumuz gün geçtikçe düşüyor, gençlerimiz asgari iş bulabilmek için şehri terk ediyorlar. Kırıkkale´nin sahipsiz kalmaması için fırsat 1 Kasım´dır? diye konuştu.

SON SAATE KADAR ÇALIŞACAĞIZ

MHP heyetinde İl Başkanı Erdal Baloğlu, Milletvekili Adayı Avukat Abdullah Pekgöz, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer ve partililer yer aldı. İl Başkanı Baloğlu, seçim çalışmalarının son saate kadar yoğun bir şekilde devam edeceğini söyledi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli