Anahtar Kelimeler: AK Parti’den hastalara ziyaret

AK Parti'den hastalara ziyaret

AK Parti

AK Parti'den hastalara ziyaret

Akçay hastaları ziyaret ettiü

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Ak Parti İl Yönetimi Yüksek İhtisas Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Hastalara ziyaret

14 Mart Tıp Bayramı ve 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri hastane çalışanlarının Tıp Bayramını kutladılar, hasta ve hasta yakınlarına da acil şifalar dileyerek karanfil dağıttılar. Hastalarla sohbet eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'a hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Açıklamada bulundu

Akçay, ‘Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah`tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız.

Kolaylıklar diledi

Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah`tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum' dedi.



Mehmet Öztürk
21.03.2015 22:31:37
Camide siyaseti bitirdiniz de sıra hastanelere geldi galiba...İnsan biraz utanır, sıkılır ve yüzünü eğer...Ne kadar pişkinsiniz eyy AKP li siyasetçiler...

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false