AKP işsizlik konusunda yalancı!”

 AKP işsizlik konusunda yalancı!”

AKP işsizlik konusunda yalancı!”

Siz kimi kandırıyorsunuz?”

MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, açıklanan işsizlik verileri ve Türkiye'de çözülemeyen bir sorun olarak duran işsizlik konusunda çarpıcı tesbitlerde bulunarak önemli açıklamalar yaptı ve iktidarı işsizlik konusunda eleştirdi.

İktidarın işsizlik yalanı!

Öztürk, işsizlik ve bununla ilgili veriler konusunda açıklamada bulunarak, Birkaç gün önce işsizlik verileri açıklanmıştır. 2014 yılı Şubat ayı itibariyle işsizlik oranını hesaplamada yeni bir yönteme geçildiğinden işsiz sayısının çerçevesi daraltılmıştır. AKP kağıt üzerinde yaptığı hesaplamalarla işsizliği düşük göstermektedir. Kahveler işsiz kardeşlerimizle dolup taşıyor, sokak araları işsizlerden geçilmiyor. Birkaç kişinin istihdam edileceği işlere binlerce insanımızın müracaat ettiği ortadayken işsizlik azalıyormuş. Hepimiz biliyoruz üniversiteli geçlerimizin halini, kimi kandırıyorsunuz? Kim ne söylerse söylesin işsiz sayısı gün geçtikçe artmakta, her evi, haneyi ateş gibi sarmaktadır. Bunun yanında sosyal ve ekonomik istikrarsızlığı besleyen sayıları 2 milyonu aşan Suriyeli sığınmacılar ise işsizliği daha da artırmaktadır.

İşsizlik kader değil

Evet, işsizlik azalmıştır. AKP yakın, yandaş, hısım, dünür ve akrabalara iş bulmuş, onlarda hiç işsiz kalmamıştır. AKP bu konularda çok mahirdir. AKP kul hakkını yemede, insan şeref ve onurunu çiğnemede, hazine kaynaklarını, millet varlıklarını babasının malı gibi dağıtmada rakipsizdir. Bize göre işsizlik bir kader, kaçınılmaz bir akıbet değildir. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında işsizlik sona erecektir. Bunun yolunu ve yöntemini Sayın Genel Başkanımız açıklamıştır. Bu işsizlik belasını yenecek kuvvet ve azme MHP kadroları ziyadesiyle sahiptir. Aç ve açıkta kim varsa elinden tutacağız. İşsiz ve darda kalan kim varsa, elimizi uzatacağız, gönlümüzü açacağız” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli