Anahtar Kelimeler: Aksaray toplandılar

Aksaray´da toplandılar

Aksaray´da toplandılar

Aksaray´da toplandılar

 

AHİKA yönetimi toplandı

 

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Temmuz 2017 Çarşamba günü Aksaray´da yapıldı.

 

 

AKSARAY TOPLANTISI

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Temmuz 2017  Çarşamba günü  Aksaray´da yapıldı. Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve  Kırıkkale Valisi M.  İlker Haktankaçmaz başkanlığındaki toplantı  Aksaray Valisi Aykut Pekmez,  Kırşehir Valisi  Necati Şentürk,  Nevşehir Valisi  İlhami Aktaş ve  Niğde  Valisi Yılmaz Şimşek´in yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel  Sekreter Vekili Bekir Varol´un katılımıyla gerçekleştirildi.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve  Kırıkkale Valisi M.  İlker Haktankaçmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Değerli Basın Mensupları, Ahiler Kalkınma Ajansı´nın Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı´na hoş geldiniz. Toplantımız, bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısı´nda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesiyle başlayacaktır. Bugünkü toplantının gündem maddeleri arasında ise altı aylık birim ve ajans ara faaliyet raporu ile yine genel sekreterliğimizce hazırlanan ajans 2018 yılı bütçe taslağı ve çalışma programının yönetim kurulumuzun onayına sunulması yer almaktadır.

 

OKUMA SEFERBERLİĞİ

Yine bugünkü toplantıda turizm ve tanıtma platformunun bölge illerindeki dünya mirası listesinde bulunan ya da dünya miras listesine girmeye aday olan alanların tanıtımına yönelik işbirliği talebi görüşülecektir. Ayrıca kırsal alanlarda okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılabilmesi amacıyla, "Okuma Seferberliği" projesinin yürütülmesi de bugün yönetim kurulumuzda görüşülecek konulardan biridir" dedi. Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesi ile sona erdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli