Anahtar Kelimeler: Aksaray özel ziyaret

Aksaray´dan özel ziyaret

Aksaray´dan özel ziyaret

Aksaray´dan özel ziyaret

Proje bilgisi aldılar

Kırıkkale Valiliği himayesinde Sağlık Müdürlüğünce uygulanan "Hayat Boşluk Kabul Etmez" isimli projenin saha uygulama konusunda Aksaray İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ

Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Feramiş Ender Güngüneş yaptığı açıklamada ? Kazanımları ve sahada uygulama konusunda bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla ziyarete gelen Aksaray İl Sağlık Müdürü  Mahmut Arık ve ekibinin ziyaretleri bizleri memnun etmenin yanında madde bağımlılığıyla mücadele konusundaki azmimizi bir kez daha artırdı. Bir kez daha söylemek gerekir ki Madde bağımlılığıyla mücadele sadece toplumun bir kesiminin değil tüm kesimlerinin desteği ve işbirliği ile kazanılacak bir mücadeledir. Maddeye Değil Sevgiye Bağlı Bir Toplum Dileğiyle´´dedi.

ÖENMLİ BİR SORUN

Aksaray İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, ?Uyuşturucu zincirleme olarak bağımlılığa, aile ve iş hayatına ayrıca ülke ekonomisine telafi edilemez zararlar vermekte, toplumların hem bugününü hem de geleceklerini tehdit etmektedir. Bu kapsamda tüm dünyada büyük bir sorun haline gelen uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığı son yıllarda Türkiye içinde önemli bir sorun haline gelmeye başlamıştır. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılması gerekenler özellikle kişilere arzın önlenmesi ve farkındalık arttırıcı program ve eğitimlerle talebin azaltılmasıdır.´´dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli