Anahtar Kelimeler: Akşener ilgi yüksekti

Akşener´e ilgi yüksekti

Akşener´e ilgi yüksekti

Akşener´e ilgi yüksekti

Büyük ilgi gördü

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Kırıkkale Cumhuriyet meydanında halka hitap etti. Sıcak havaya aldırmayan binlerce Kırıkkale´li vatandaşlar meydanı doldurdu.

AKŞENER MİTİNGE GELDİ

Akşener, ?Yahşihan ve eski sanayi sitesi yeniden yapılandırılarak şehrin istihdamına kazandırılacak. Gençlerimiz işsiz kalmayacak. Üniversite mezunu işsizlerimize iş bulana kadar da maaş bağlayacağız,icraya düşmüş kredi borçlarının sıfırlanması ve emeklilere dini bayramda verilecek ?İYİ Bayramlar İkramiyesi´ ile emeklilerin daha iyi yaşam şartlarına kavuşması için çalışacaklarını dile getiren Akşener, ?Borç içindeki Kırıkkaleli emeklilerimiz de biraz olsun rahatlayacak. Hepiniz müsterih olun ki, devletin desteğine ihtiyacı olan herkesin yanında olacağız. Ülkemiz yeniden tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten bir ülke olacak. Kırıkkaleli hemşerilerimin de ülkemizi üretimden uzaklaştıran bu iktidara sandıkta hesap soracağına inanıyorum? dedi.

İSTİHDAM AÇIKLAMALARI

Cumhuriyet döneminde kurulan Makine Kimya Endüstrisi ve TÜPRAŞ ile ülkemizin sanayi alanındaki en önemli şehirlerinden olan Kırıkkale´nin teknolojik gelişmelere ayak uydurarak gelişmesi gerektiğini vurgulayan Akşener, ?İYİ Parti iktidarıyla özel sektör yatırımları ve verilecek teşviklerle Kırıkkale´de ciddi istihdam alanları yaratacağız. Yahşihan ve eski sanayi sitesi yeniden yapılandırılarak şehrin istihdamına kazandırılacak. Gençlerimiz işsiz kalmayacak. Üniversite mezunu işsizlerimize iş bulana kadar da maaş bağlayacağız? dedi. Milletvekili adayı Bülent Altınışık mitingin resimlerini paylaştı ve katılan herkese teşekkür etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli