Anahtar Kelimeler: Aksun teröre sert tepki

Aksun´dan teröre sert tepki

Aksun´dan teröre sert tepki

Aksun´dan teröre sert tepki

Gençlik Kolları Başkanı atandı

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale il Başkanı Satılmış Aksun ve yönetim kurulu üyeleri istişare toplantısı gerçekleştirdi.

HESAP VERECEKLER

Yapılan toplantı´da ülkemizde yaşanan terör olayları ele alındı. Şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Satılmış Aksun, ?Bir bütün olarak Türkiye´yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Millet olarak, sanatçısıyla,  sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız. Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir  araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz. Milletimiz müsterih olsun insanlık düşmanı teröristler yenilecek aziz Türk milleti galip gelecektir. Teröristler ya yok olacak ya da adalete hesap verecektir.

HALKA SAĞDUYU ÇAĞRISI

Tüm terörist grupların el ele, omuz omuza verip, güvenlik güçlerimizi hedef seçerek eylem yapmaları karşısında hiç kuşkusuz millet olarak suskun kalmayacağız. Sesimiz gür çıkacak. Teröre ve teröristlere asla taviz vermeyeceğiz. Bu ?kurtuluş savaşı? milletimizin başarısı ile sonuçlanacak. Bu inanç içindeyiz. Bize bu inancı sağlayan ve bu gücü veren askerlerimiz ve polislerimizle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir bütünlük içinde harekete edeceğiz. Yılmayacağız, yorgun ve bitkin düşmeyeceğiz. İnancımızı yitirmeyeceğiz? ifadelerini kullandı. Yeni Bir Dünya için çalışmalarına devam eden Vakıf yöneticileri bundan sonra çalışmalarına hız vererek tertemiz ve yaşanabilir bir dünya için daha da çaba sarf edeceklerini söylediler. Yeni Dünya Vakfı olarak Halep´e yardım kampanyasının devam ettiğini hatırlatan yöneticiler Kırıkkale Halkını sağ duyulu olmaya davet ettiler.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATANDI

Yeni Dünya Vakfı Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirilen Ahmet Gencer Kırıkkale İl Başkanı Satılmış Aksun tarafından rozetini aldı. Aksun "Geleceğimizin mimarı olan gençlerimize önem veriyoruz. Vakıf olarak amacımız gençlerimizin bilinçli ve topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamaktır" diyerek Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirilen Ahmet Gencer´e yeni görevinde başarılar diledi. Gencer yaptığı konuşmasında "Yeni bir dünya ve temiz bir nesil için çalışan vakıfın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Beni bu göreve layık gören İl Başkanımız Satılmış Aksun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi. Düzenlenen toplantı gençlere yönelik yapılacak projelerin düzenlenme çalışmasının ardından son buldu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli