Akyön olağanüstü projelerle geliyor

Akyön olağanüstü projelerle geliyor

Akyön olağanüstü projelerle geliyor

Kırıkkale´nin çıtasını yükseltiyor

Yere seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkanlığı´na aday adayı olan Cidde Basın Ateşesi  Bahattin Akyön, başkanlık için Kırıkkale adına olağanüstü projelerle geliyor?

GÖREVİNİ BIRAKMAYA HAZIR

Kariyeri boyunca bir çok kişinin hayal bile edemeyeceği çok önemli görevlerde bulunan, basın camiasının yakından tanıdığı, bürokrasi, siyaset ve spor camiasının da önemli simalarından Ciddi Basın Ateşesi Bahattin Akyön, şimdi de Kırıkkale Belediyesi´ne talip. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Akyön, kimsenin ulaşıp da bırakamayacağı görevini bırakmaya hazır.

ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNDU

Mesleki kariyerinde spor camiasının içinde yer aylıp Tekvando İl Temsilciği yapan, Bisiklet Federasyonunda As Başkanlık görevini yürüten, Ankara Büyükşehir Belediyesi´nde Kültür Müdürlüğü görevinde bulunan, Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer´e bir dönem danışmanlık yapan, daha sonra Ankara Yenimahalle Belediyesi´nde bir dönem Kültür Müdürlüğü, bir dönem de Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten, buradan Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü´ne geçerek, Daire Başkanlığı yapan ve ardından Cidde Basın Ateşesi görevine getirilen, bu görevi de 7 yıldır sürdüren Bahattin Akyön, şimdi de Kırıkkale Belediye Başkanlığı´na talip oldu.

ÖNEMLİ PROJELERİ VAR

Bütün görevlerini bir basamak yükselterek başka bir göreve gelen Akyön, Kırıkkale Belediyesi´ne de olağanüstü projelerle talip olduğunu belirtiyor. Yerel ve ulusal basında Kırıkkale´nin adını son 6 yıldır önemli şekilde duyuran Akyön, ?Kırıkkale Belediye Başkanlığı´na talip olduğumuzu ilan ettik. Bu konudaki temaslarımız bir süredir devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale için çok önemli projelerimiz var. Bunları gerçekleştirecek imkanlarımız da mevcut. Bütün bunların çalışmalarını yaparak bu göreve talip olmaya karar verdik? diyor.

DONANIMLI GELİYORUZ

Akyön, Başkan olması durumunda Kırıkkale´yi fark edilir biçimde öne çıkarak bir çok çalışması olacağını belirterek, ?Herkes emin olsun ki, Kırıkkale bizimle birlikte fark edilir biçimde öne çıkacak. Bunun ön hazırlıklarını çoktan yaptık. Zaten bir süredir bu konuda çalışmalarımız ve girişimlerimiz vardı. Şimdi Allah imkan verirse bunları gerçekleştirecek ve memleketimizi de değerli hemşehrilerimizi de diğer iller arasında öne çıkaran çalışmalarımız olacak. Her şeyi hemşehrilerimizle beraber yapacağız. Katılımcı olacağız. Donanımlı geliyoruz inşallah. Herkes hazırlıklı olsun? dedi.

BÜTÜN İMKANLARI BIRAKIYOR

Akyön, çok önemli bir konuya da işaret ederek, ?Bizler bu yola çıkarken, bir çok önemli makamı bir kenara iterek çıktık. Mesela benim şu anda sahip olduğum makam ve imkanlar bir çok kimsede yok. Ama ben bu imkanları bir kenara bırakarak geliyorum. Memleketime hizmet etmek için bu imkanlardan vaz geçiyorum. Allah için şu anda benim sahip olduğum imkanları kim bir kenara koyabilir. Ben bunu yapıyorum. Bunu da sadece memleketime hizmet etmek için yapacağımı ilan ediyorum. Allah´tan hayırlısını diliyoruz? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli