Alaattin Çakıcı hakkında şok belge!

Alaattin Çakıcı  hakkında şok belge!

Alaattin Çakıcı hakkında şok belge!

Çakıcı o belgeyi paylaştı!

Bolu F tipi cezaevinde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, sağlık durumu hakkında açıklama yaparak, kendisi hakkında çıkarılan kurul kararlarını uygulamayanlara ateş püskürdü.

FLAŞ GELİŞME

Alaattin Çakıcı, hastalıktan dolayı tahliye talebi beklemediğini, ancak sağlık durumlarıyla ilgili alınan kararlar olmasına rağmen, bu kararların neden uygulanmadığını da sordu. Çakıcı hakkındaki şok bir belgeyi de kamuoyunun bilgisiyle paylaşıldı. Belgeye göre Çakıcı´nın kaçma ihtimali olduğu resmi yazı ile kanıtlanmış oldu.

İŞTE AÇIKLAMALAR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çakıcı şunları söyledi:

?Sayın Türkiye ve dünya kamuoyuna?

Saygılarım ile arz ederim.

İzzet Baysal Tıp Fakültesi´nde 1.12.2016 tarihli verdikleri sağlık raporuna göre Çapa Tıp Fakültesine gönderilmem istendi. Sonra Cezaevi sağlık görevlilerine mahkûm koğuşu olmadığını söyleyerek sadece Kartal Araş. Has. uygun olduğunu söyledim. Bunun üzerine cezaevi idaresi bakanlığını bilgilendirerek, genel müdürlük İzzet Baysal Tıp Fakültesi´ndeki 3 akademisyene müdahale ederek gideceği hastaneye bakanlık karar verecek diye Cezaevleri Genel Müdürlüğü hastaneye müdahale ederek raporu değiştiriyor. Sosyal medyada daha evvel paylaşıldı.

Cezaevleri Genel Müdürlüğü, hastalıklarımla ilgili nakil edilmem için 9.12.2016 tarihinde tarafıma tebliğde bulundu. Burada bakanlığın talepleri şunlardır.

1-Geldiği kuruma geri gönderilmesi (tetkik ve kontrol sonucu)

2- Alınan raporların bakanlığa gönderilmesi. Demek ki bakanlık karar verecek yatıp yatmayacağıma! Hastane değil! Hastanede tetkikler uzun süreceğinden günü birlik Maltepe´ye gidip gelinmesi

3- Kalacağı kurumda tek kalacağı şartıyla

Savcılık ve cezaevlerine baskı yapılması talebini resmi yazı ile göstermiştir

Ben 17 yıldır zaten izolasyondayım. KOAH ile ilgili kurul raporlarım var. Tekli odada tek yatması KOAH ile ilgili gecede 3-4 saat kapının açılacağı konusunda kurul raporlarım vardır.

Madem sıhhatim bu kadar önemliyse 3 ay önce gönderilmiş İzzet Baysal Tıp´ın vermiş olduğu nemli ve kirli havada kalamaz, nemsiz bir yerde temiz havada yaşaması uygundur raporuna ve bu konuya neden cevap verilmedi. Bolu F tipinin resmi yazı ile Adalet Bakanlığı´na gönderdiği yazıya neden hala cevap gelmedi??

CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ

Çakıcı, Adalet Bakanı ve Cumhurbaşkanı´na da hitaben bir mektup yazarak, bunu da kamuoyu ile paylaştı. İşte o mektup:

?Sayın Kamuoyu kanalıyla sesleniyorum?

Sayın Adalet Bakanı

Sayın Cumhurbaşkanı

Hastaneye nakil ile ilgili işaretlediğim ?kaçabilir, kaçırılabilir? ibaresi kullanılıyor. 17 yıldır yattığım hapishanelerde ne bir kaçma teşebbüsüm oldu, ne hastanelerde, ne adliyede böyle bir teşebbüste bulunmadım. Ben bahçeye bile sadece vücudumdaki elektriğin gitmesi için çıkmışımdır.

T.C Devletinde Alaattin Çakıcı kadar askere ve polise saygılı hiçbir mahkûm olmadığını emniyet, jandarma teşkilatı bilmektedir.

Kaçar kaçabilir ibaresi, sayın cumhurbaşkanı adalet bakanı ve başbakanın yetkilileri beni vatan haini mi zannediyor.

Kuzey Irak´ta 2-3 ay önce yapılan ve basına yansımış operasyonda 2013 yılında KOAH hastalığı nedeniyle 1 PKK´lı tahliye edilmiştir.

Edildiği gibi direkt Kandil´e geçmiş ve yapılan operasyonda öldürülmüştür. Devletin resmi açıklamasıyla basına yansıdı.

Benim aşırı düzeyde KOAH hastası olmama rağmen ve 11 ölümcül hastalığım raporlarımda doktor kararıyla kurul raporu ile mevcuttur.

Edirne Cumhuriyet Savcılığı´nın bana sunmuş olduğu ?hastalıklarından dolayı tahliye talebin var mı? yazısına ASLA diye cevap verdim.

Hastalıklarımdan dolayı değil! Adalet kavramına yanlı olmasına rağmen, ben adalete inandığım için 11 yıl fazla yatmama rağmen tahliyemi ADALETTEN bekliyorum, hastalıklarla ilgili değil.

Benim adım Alaattin ÇAKICI!

Ankara´da devleti yöneten üst akla şu sözü hatırlatmak isterim.

Fransa ve Avusturya´da her türlü baskıya rağmen devletimi hep savundum. Ama ne yazık ki bir şiir söyleyen Recep Tayyip Erdoğan´ın önünü kesmek için cezalandırdılar. Ama bu millet onu başbakanlık makamına getirdi. BM´de, G-20 toplantılarında yapmış olduğu bir şiirden dolayı beni ülkemde hapishaneye attılar diye dünya kamuoyunda ülkemizde adaletin olmadığını beyan etti.

Hastalıklarımdan dolayı, kronik olanlara tedavi olurum. Vücudumun 4 ayrı yerinden alınacak parçalarla ilgili tedaviyi kabul etmiyorum.

Bu konuyla ilgili sevki reddediyorum ama Millet der ki Alaattin Çakıcı rahatsız mı oldu, can güvenliğinden mi korkuyor. Böyle düşünen varsa Maltepe L tipine sürgün giymeyi şerefimle kabul ederim. Duvarlar her yerde aynı, hücreler aynı, infaz memurlarının giysileri aynı, müdürlerin yetkileri aynı!

Bakanlığa itiraz ettiğini dilekçede şunu yazdım. Sayın Cumhurbaşkanı 15 Temmuz sonrası sık kullanıyor. Kaderin üstünde kader var. Bir üst akıl beşeriyetin kaderini çizemez. Kaderi Rabbim çizer. Nasıl en hayırlı tuzak rabbimin kurduğu tuzaksa bu da rabbimin tasarrufundadır.

İki karşı cinsin birinin göğsünden birinin belindeki sudan insan yaratıyorsa her şeyi yaradan da dünyaya getiren Allah´tır. Öldüren de, İsrafil suru üfledikten sonra dirilten de Rabbim´dir. Bilgilerinize saygılarımla arz ederim.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false