?Alt yapı sorununun takipçisi olacağız?

?Alt yapı sorununun takipçisi olacağız?

?Alt yapı sorununun takipçisi olacağız?

Mahallede inceleme yaptılar

Önceki gün öğle saatlerinde gök gürültüsüyle başlayan sağanakla karışık dolu yağışı yaşamı adeta felç etti. Yağış nedeniyle oluşan sel suları Yuva Mahallesi Yunus Emre Caddesi ve Belediye Garajı çevresini adeta yıktı geçti.

MAHALLEDE İNCELEME YAPILDI

Önceki gün etkili olan yağış şehirde yaşamı adeta felç etti. Yaklaşık yarım saat süren yağmurla karışık dolu yağışı merkezde pek etkisini göstermezken Yuva Mahallesi ve çevresinde etkili oldu. Oluşan sel Yuva Mahallesi Yunus Emre Caddesi ile Belediye Garajı çevresinde yaşamı adeta felç etti. Bölgede oturan mahalle sakinlerinin daveti üzerine mahalleye giden CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri sel suları altında kalmış olan bölgelerde inceleme yaptı. Mahalle sakinleriyle görüşen İl Başkanı Ahmet Önal alt yapı sıkıntısının ortaya koyduğu bu durumun bir an evvel giderilmesi için ilgililerle görüşeceğini söyledi.

ALTYAPI SORUNU YAŞANIYOR

İl Başkanı Ahmet Önal yaptıkları inceleme ile ilgili yaptığı açıklamada Yuva Mahallesinde altyapı adına hiçbir şey yapılmadığını gördüklerini vatandaşların bu sorumsuzluğa adeta isyan ettiklerini söyledi. Vatandaşların her yağmur yağdığında aynı manzara ile karşılaştıklarını, tüm müracaatlara rağmen bugüne kadar hiçbir problemin çözülemediğini söylediklerini anlatan Önal, ?Bu sorumsuzluğun hesabını vermesi gerekenler ortada gözükmüyorlar. Kaldı ki Yuva Mahallemizde yaşanan bu alt yapı sorunu Kırıkkale´nin tüm mahallelerinde yaşanan bir sorundur. Biz CHP olarak bu işin takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz? dedi.

SORUN ALT YAPI DEĞİLMİŞ

Bu arada Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Önceki gün etkili olan sağanak dolayısıyla oluşan sel ile ilgili belediye temizlik ve itfaiye ekiplerinin bölgelere anında müdahale ettiğini söyledi. Yuva Mahallesi ve Belediye Garajı çevresinde oluşan selin söylendiği gibi alt yapı sorunundan değil bölgeye yakın alanlarda DSİ´nin yapması gereken çalışmaları geciktirmesinden kaynaklanmış olabileceğini belirten Belediye Başkanı Saygılı, belediyenin ilgili birimlerinin ihbar yapılan tüm yerlere anında müdahale edildiğini kaydetti. Yuva Mahallesindeki bu bölgede oluşan selin söylendiği gibi alt yapıdan kaynaklı olmadığını belirtti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false