Anahtar Kelimeler: Altınışık yedi yemeği

Altınışık´a yedi yemeği

Altınışık´a yedi yemeği

Altınışık´a yedi yemeği

Geniş katılım oldu

Geçtiğimiz hafta vefat eden MHP´nin önemli isimlerinden, Keskin Belediye eski Başkanı Bülent Şükrü Altınışık´ın babası Keskin Belediyesi eski Başkanı Celal Altınışık için yedi yemeği düzenlendi. Yemeğe MHP´nin önde gelen isimleri de katıldı.

DUALAR EDİLDİ

Keskin´in efsane isimlerinden, yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren ilçe eşraflarından, iş adamı ve ilçenin eski belediye başkanı, MHP´nin önemli isimlerinden dönemin Keskin Belediye eski Başkanı Bülent Şükrü Altınışık´ın babası Celal Altınışık için yemek verildi. Bir süredir rahatsız olan ve hastanede tedavi gören Celal Altınışık düzenlenen yemekli toplantı ile dualarla tekrar anıldı.

ÜZGÜN VE BİTKİN

Celal Altınışık için evinde verilen yemek öncesi Keskin Çarşı Camii´nde mevlid okutuldu. Mevlide ve yemeğe başta Dönemin Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın olmak üzere, Kemal Albayrak, Ömer Faruk Ilıcan, Harun Yüksel, Ahmet Demirbilek, Ömer Nasuhi Kalkan, Yusuf İlhan gibi partinin önde gelen isimleri katıldı. Mevlid ve sonrasında yemeğe katılanlar Altınışık için dua ettiler. Ailesi ve yakınlarının bir hayli üzgün olduğu görüldü.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Ailenin en büyük ferdini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Altınışık ailesi adına Bülent Altınışık taziyeleri kabul etti. Bir hayli üzgün görünen Bülent Altınışık, büyük acı yaşadıklarını söyledi. Altınışık´ın vefat haberi Kırıkkale ve Keskin´de derin üzüntüye sebep olurken, cenaze yoğun katılım ile Keskin Çarşı Camii´nden kılınan namaz ile aile mezarlığına defnedilmişti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli