Ankara-Kırıkkale-Yozgat YHT 2018´e hazır

Ankara-Kırıkkale-Yozgat  YHT 2018´e hazır

Ankara-Kırıkkale-Yozgat YHT 2018´e hazır

Hızlı Tren açıklaması

 

Başbakan Binali Yıldırım, hafta sonu Kırşehir´de katıldığı 30. Ahilik Haftası programında Türkiye genelinde yapılan çeşitli yatırımlardan bahsetti. Ankara-Kırıkkale-Yozgat Yüksek Hızlı Tren hakkında da bilgi veren Yıldırım, ?İnşallah 2018´in sonunda bu çalışmalarımızı tamamlayacağız? dedi.

 

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR

İç Anadolu Bölgesi´nde hızlı bir şekilde çalışması devam eden Yüksek Hızlı Tren hattı hakkında Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir´de katıldığı 30. Ahilik Haftası programında müjdeyi verdi. Çalışmaların 2018 yılının sonlarına doğru tamamlamayı planladıklarını belirten Yıldırım, ?Şuandaki çalışmalarımız hızlı şekilde sürüyor. Aksaklık olmazsa gelecek yılın sonunda hizmet vermeye başlayacak. Artık uzak diye bir şey kalmıyor, uzakları yakın ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

HAİNLERE FIRSAT VERMEYELİM

Yıldırım, ?Ankara´dan Kırıkkale-Yerköy-Yozgat´a giden tren hattının Yerköy´den buraya yolunu yapacağız, o istasyona Kırşehirliler daha rahat ulaşacak. Önümüzdeki yıllarda Mersin´e giden tren hattı da ayrıca yapılacak. Yeter ki 15 Temmuz´da ay yıldızlı bayrağımıza sahip çıktığımız gibi sahip çıkalım hainlere fırsat vermeyelim? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false