Ankara´daki Kırıkkaleliler bir çatı altında toplanıyor

Ankara´daki Kırıkkaleliler bir çatı altında toplanıyor

Ankara´daki Kırıkkaleliler bir çatı altında toplanıyor

Federasyon toplantısı yapıldı

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genişletilmiş Federasyon Toplantısı yapıldı. Federasyon üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KATILDI

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Genişletilmiş Federasyon Yönetim Kurulu Toplantısı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediyesi İlkadım Düğün Salonu´nda düzenlenen toplantıya siyaset, iş dünyası ve bürokrasinin önemli isimlerini bir araya getirdi. Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya´nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programına, Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Polat, federasyona bağlı derneklerin başkanları ile Kırıkkaleli iş adamları katıldı. Programında konuşan Sertkaya, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Sertkaya, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Federasyonun çalışmalarına da değinen Sertkaya, yapmayı planladıkları çalışmalardan da kısaca bahsetti.

KIRIKKALELİLERE ÜYE OLMA ÇAĞRISI

Sertkaya konuşmasını şöyle sürdürdü ?Kırıkkale nüfusu her geçen gün azalıyor. Büyükşehir deki Kırıkkale nüfusunun Kırıkkale´yi taşıması gerekiyor? Başkan Sertkaya, ?Büyükşehir´deki Kırıkkaleliler olarak çoğumuz birbirimiz tanımıyoruz. Derneklere federasyon çatısı altında toplanmaya çağırıyorum. Buradaki her dernek başkanımız, yanından başka bir derneği federasyona üye yapmasını istiyoruz. Kırıkkaleli iş adamları derneklerine bizimle daha çok işbirliği içinde olmaları için çağrıda bulunuyorum? dedi. Programda masalara dağıtılan, formlarla katılımcıların iletişim bilgileri alındı. Toplantı akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Önemli konuların masaya yatırıldığı genişletilmiş federasyon toplantısında görüş alışverişinde bulunuldu. Programın sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false