Ankara´dan 30 otomobil çalan hırsızlık şebekesi çökertildi

Ankara´dan 30 otomobil çalan  hırsızlık şebekesi çökertildi

Ankara´dan 30 otomobil çalan hırsızlık şebekesi çökertildi

 

Başarılı operasyon!

ANKARA´da yaklaşık bir yıldır araç sahiplerinin korkulu rüyası olan 3 kişilik otomobil hırsızlığı şebekesi, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yapılan takip sonucu Kırıkkale´de yakalandı.

EMNİYET YAKALADI

Ankara´nın çeşitli semtlerinden geriye dönük bir ay ile bir yıl arasında çaldıkları 30 adet çeşitli markalardaki otomobilin motor şase numarası ile plakalarını değiştirip piyasaya sattıkları tespit edilen hırsızlık şebekesi elemanları takibe alındı.  Kırıkkale´de de çaldıkları bazı otomobillerin parçalarının satılmasının tespit edilmesi üzerine takibe alınan M.C., M.R. ve O.S. adlı zanlılar yakalanıp, sorgulaması yapıldı. Adliyede mahkemeye çıkarılan 3 zanlı, tutuklanarak  Keskin Kapalı Cezaevi´ne gönderildiler.

ARAÇLARINI ALDILAR

Ankara ve  Kırıkkale´den gelen çalınan otomobillerin sahiplerine Kırıkkale-Kırşehir karayolu üzerinde bulunan Arpalık çukuru otoparkında araçları teslim edildi. Çalınan otomobillerine kavuşan, ancak bazı parçalarının bulunmamasına rağmen mutlu olduklarını belirten vatandaşlar,  Kırıkkale emniyetine teşekkür ederken, suçlulara verilen cezaların caydırıcı olmasını istediler.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli