Arakan´a bir damla da Kırıkkaleli çocuklardan

Arakan´a bir damla da  Kırıkkaleli çocuklardan

Arakan´a bir damla da Kırıkkaleli çocuklardan

Yardımda bulundular

 

 

Kırıkkale´de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün bakımını üstlendiği çocuklar, kendi aralarında oluşturdukları kampanya ile Arakanlı Müslümanlara yardımda bulundu.

 

YARDIM ÇALIŞMASI

Kırıkkale´de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün bakımını üstlendiği çocuklar, kendi aralarında oluşturdukları kampanya ile Arakanlı Müslümanlara yardımda bulundu. Yakın dönemde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından  Myanmar´ın  Arakan Bölgesinde baskı gören Müslümanlara yönelik başlattığı kampanyaya,  Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün bakımındaki çocuklarda kendi aralarında gönüllülük esasına dayalı bir şekilde maddi birikim yaparak katıldılar.

 

TEBRİK EDİLDİLER

Çocukların bu yardımı yetkililere bahsetmesiyle  Kırıkkale Vali Yardımcısı  Ayhan Özkan da çocuklara destek olmak istedi.  Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice  Uğurlu ile birlikte vali yardımcısını ziyaret eden minik yürekler, bu kampanyayı hangi amaçla düzenlediklerini anlattılar. Vali Yardımcısı  Ayhan Özkan´da çocukları tebrik ederek onlara destekte bulundu. Vali Yardımcısı ziyareti sonrası çocuklar biriktirdikleri parayı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı insani yardım hesabına yatırdı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli